TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christine Meltzers ord om sin man Niclas, familj och bröstcancern

05 mar, 2021 
Christine Meltzer och maken Niclas Lind
Christine Meltzer är gift med Niclas Lind och de har två barn ihop.
Komikern vann nyligen kampen mot cancer.
Läs egna orden här.
Annons
SVT:s nya besked succéprogrammet om Bäst i test säsong 5Brand logo
SVT:s nya besked succéprogrammet om Bäst i test säsong 5

Christine Meltzer, 46, är en av Sveriges mest folkkära programledare, komiker och skådespelerskor. Men hur ser livet ut när hon inte står i rampljuset?

Christine Meltzer om maken Niclas Lind

Christine är gift med Niclas Lind och de har varit ett par i över 17 år. Fortfarande är de lika kära, vad är hemligheten bakom deras lyckliga förhållande?

– I arbetet med det här programmet har jag fått grotta ner mig i min egen kärlekshistoria. Jag och Niclas flyttade ihop efter två veckor, väntade barn efter tre månader – och sedan start har jag haft en romantisk bild som jag har kvar och vägrar att släppa, har Christine tidigare berättat i en intervju med Amelia. Hon fortsatte:

– Vi tar aldrig kärleken för givet och vi vill alltid varandras bästa. Jag tror att det är nyckeln till ett framgångsrikt förhållande.

Niklas Lind och Christine Meltzer
Christine Meltzer med maken Niklas Lind.

Christine Meltzer drabbades av bröstcancer

År 2012 mottog Christine Meltzer skräckbeskedet – hon hade drabbats av bröstcancer. Komikern valde att filma sin kamp mot cancern och en dokumentär vid namn Meltzer och döden visades på Kanal 5 några år senare. Där fick tittarna möjlighet att följa med Christine under hennes kamp med bland annat hjälp av komikerns egna hemmavideor.

Annons

Våren 2018 delade Christine med sig av det fantastiska beskedet att hon äntligen blivit helt friskförklarad och färdigbehandlad för cancern, hon vann kampen!

Christine Meltzers fina ord om barnen Ida-Lova och Ville

Christine och Niclas har två barn tillsammans, Ida-Lova och Ville. Och under sin kamp mot cancern var Christine öppen kring sina känslor.

På Instagram skrev hon ”Jag var såå rädd, å grät precis varenda dag, Så rädd för att allt var slut, så rädd för att behöva lämna familj och vänner, min man och mina barn. Så rädd för att inte få vara med”.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Annons