Artikeln innehåller reklamlänkar

Christine Meltzers nya avslöjande om relationen med maken

Christine Meltzer om hur hon och maken Niclas Lind träffades.

Christine Meltzer och maken Niclas Lind gifte sig för elva år sedan, men de har varit tillsammans längre än så. Nu berättar tv-profilen om hur det gick till när hon och maken träffades – och varför de flyttade ihop redan efter två veckor.
Christine Meltzer om hur hon och maken Niclas Lind träffades
Slå på ljud

2012 fick tv-profilen Christine Meltzer, 44, beskedet att hon drabbats av bröstcancer. I mars 2018 meddelade en lycklig och lättad Christine att hon då var färdigbehandlad mot cancern.

Här har ni liksom en som går ut från sjukhuset för sista gången! Ja, tårarna har sprutat!! Jag är färdigbehandlad med cancern! Frisk! Klar! Så många år. Ingen mer medicin. Så nu håller jag bara hårt i tummen för att den aldrig kommer tillbaka. Jag är så GLAD”, skrev hon på Instagram förra året.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Under åren däremellan genomgick tv-profilen cellgiftsbehandling och filmade delar av sin kamp mot cancern. Filmerna användes sedan i programmet Meltzer och döden som visades på Kanal 5 under hösten 2017.

Nu kommer Christine Meltzers nya tv-serie Meltzer och kärleken, en slags fortsättning på det tidigare programmet, där hon djupdyker i vad kärlek är för något.

– För två år sedan gjorde jag en serie om döden och om min rädsla för döden. Och den rädslan, ja, den sitter nog fortfarande i. För det enda, enda jag vill det är ju att leva. Och jag tänker att det man behöver mest behöver här på jorden för att leva, det är just kärlek, säger Christine i Meltzer och kärleken.

Träffades på Stockholms-klubben Spy bar

I Meltzer och kärleken träffar hon en dejting-expert, men någon sådan behövde Christine aldrig för egen del. Hon och maken Niclas dejtade nämligen aldrig.

– När jag träffade min man hoppade vi över allt vad dejtande heter, för vi träffades kvart i fem på Spy bar i stan på morgonkvisten. Han sa hej och jag följde med honom hem. Typ så, berättar Christine Meltzer i programmet.

Christine var då 27 år och sedan dess har hon och Niclas varit ett par – och för elva år sedan gifte de sig. I Meltzer och kärleken berättar Christine att hon redan från början var säker på att hon ville leva med Niclas i resten av sitt liv och att det aldrig fanns någon tvekan om detta.

– Det kom ganska snabbt. Sedan, inom två veckor, hade vi flyttat ihop i stort sett. Och tre månader senare väntade jag vår dotter, säger Christine Meltzer och fortsätter:

– Jag hade ju letat och vänt och vridit på alla sätt för att hitta det där, och sen så bara skedde det…

Första avsnittet av Meltzer och kärleken sänds måndag 19 augusti kl 21 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN