LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergström visar upp stora familjelyckan med Niclas Lij

07 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Ellen Bergström
Ellen Bergström och pojkvännen Niclas Lij fick dottern Elsy i april 2020.
Nu berättar programledaren om den stora lyckan.
Det bästa”, skriver hon.
Annons
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningenBrand logo
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Ellen Bergström och Bachelor-profilen Niclas Lij träffades för första gången på ett speedejting-event i Stockholm. Både Ellen och Niclas visste redan innan eventet att den andre skulle vara där, och under kvällen cirkulerade de runt varandra i hopp om att inleda en konversation. Under en intervju i Malou efter tio berättar de om kvällen.

– Sen klickade vi väldigt snabbt tycker jag, säger Ellen innan Niclas inflikar:

– Ja, det slutade med att vi satt och pratade mycket den kvällen. Och efter det var vi oskiljaktiga. Vi var med varandra konstant.

Nu har det gått tre år sedan de träffades, och det är när komikern tackar sin kärlek för den tid de haft ihop som hon också passar på att skicka en tydlig pik till sina tidigare pojkvänner.

Ellen om tuffa uppbrottet från tidigare pojkvännen

Det var när Ellen var aktuell med Let's dance 2017 som hon också gick igenom ett tufft uppbrott från tidigare pojkvännen Mike Radoor. De hade precis köpt en lägenhet tillsammans och kärleken verkade blomstra när hon plötsligt kom med det tråkiga beskedet på Instagram.

Annons

”Det här är ett väldigt jobbigt inlägg för mig att skriva. Men ni som följer mig har nog redan förstått vad det är som hänt", skrev hon inledningsvis innan hon fortsatte:

"Jag orkar inte höra 'du och M är så himla fina ihop, vad kul att ni köpt lägenhet!' när jag träffar nån eller nån random som skriver 'vad har hänt, har ni gjort slut?'. Jag vill inte bli påmind mer, jag måste få det ur mig! Jag måste gå vidare. Så nej, jag och Mike är inte längre ett par. Jag är INTE intresserad av någon som helst kontakt med någon ny, så please, försök inte ens.”

Ellen Bergströms känga till exen

Livet blev alltså inte riktigt som Ellen Bergström hade tänkt sig, istället blev det mycket bättre. Nu hyllar hon sin stora kärlek Niclas – och berättar om glädjen över att han är så bra med deras dotter, Elsy, som föddes i april 2020.

”Jag har slagit rekord!!!! Har varit ihop med Niclas i 3 år, och det är det längsta förhållandet jag haft. Det är också by far det BÄSTA jag haft. Niclas är verkligen en livskamrat på _riktigt_. Vi har så kul tillsammans, och jag kan säga allt till han, och en av de viktigaste sakerna för mig i en relation är att få känna frihet att få vara den jag är. Att jag får blomma. Och det får jag med Niclas. Så tack. Dessutom är han världens bästa pappa till Pälsan”, skriver hon.

Annons

Och i kommentarsfältet är det många som glädjer sig för parets skull.

”Grattis till era tre år och hoppas ni lever lyckliga tillsammans i alla era dagar!”, skriver en person.

”Hurra för relationsrekord och att ni har hittat varandra!”, skriver en annan.

Även influencern och vännen Ellinor Bjurström väljer att gratulera.

”Åh grattis till rekord! Alltid en skön känsla. Älskar också Niclas och lite dig såklart”, skriver hon.

Annons