Så väljer Magdalena Graaf sina kärlekar – avslöjar okända kraven

Magdalena Graaf och Louie

Magdalena Graaf har haft flera kärlekar i sitt liv.
Nu berättar hon vad hon egentligen letar efter hos en man.
”Man ska alltid gå för en lite större”, säger hon i Fördomspodden.

Magdalena Graafs, 45, kärleksliv har tagit många vändningar genom åren. Tidigare blev hennes relation föremål för stora rubriker då hon hade ett stormigt förhållande med den tidigare fotbollsspelaren Magnus Hedman. Till slut valde paret att gå skilda vägar och idag har de sönerna Tristan Hedman Graaf och Lance Hedman Graaf tillsammans.

Trots det infekterade uppbrottet har Magnus och Magdalena idag en god relation till varandra och i Fördomspodden berättar hon nu om känslorna för expojkvännen:

LÄS MER: Tittarilska efter doktor Mikaels uttalande i Nyhetsmorgon

– Han är faktiskt en av mina bättre kompisar, säger hon i podcasten.

Magdalena Graafs nya kärlek

Magdalena har även de yngre barnen Charlie Larsson och Louie Larsson tillsammans med hennes före detta fästman Filip Larsson. I tio år hann paret leva tillsammans innan kärleken plötsligt tog slut under förra året.

Separationen skedde dock under vänskapliga former och tiden efter ägnade sig Magdalena åt att få lite kvalitetstid med barnen. Men så för ett par veckor sedan visade Magdalena och pojkvännen Louie Marti, 43, offentligt upp sig som ett par.

”Träffat mannen i mitt liv känns det som. Mannen jag vill bli gammal med. Helt omkullkastad. Tappade lite tro på kärleken. Kantstött och de senaste året har varit kämpigt och en liten ensam uppförsbacke. Men när man minst anade?! Då kom han in och fullständigt golvade mig”, skrev Magdalena då på sin blogg.

Förklaringen om exen: ”Det är A och O”

I Fördomspodden berättar Magdalena nu hur hon brukar gå tillväga när hon väljer ut sina män.

– Jag brukar fördomsfullt säga att jag brukar aldrig gå för de snyggare killarna. De har haft det lite för enkelt för sig, säger hon och fortsätter förklara:

– Man ska alltid gå för en lite större kanske. Man får ju inte säga tjocka och fula längre men den som livet har varit mindre givmilt till för de brukar oftast vara den som är roligast.

Magdalena Graaf är dock väldigt noga med att understryka att detta inte är någon förolämpning vare sig mot hennes ex-kärlekar.

– Och det är ingen förolämpning till mina tidigare ex. Att de på något sätt skulle vara mindre lottade i livets lotteri. Det är bara att jag tycker att en smart hjärna och humor är A och O. Bröstmuskler skiter jag fullständigt i. De får gärna va lite tjocka också, eller ah, lite mätta som vi ska säga.

LÄS OCKSÅ: Hanna Ekwall om svåra kampen – sista intervjun

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges första ord om sonens operation

FOTO: TT

Senaste nytt