Lance Hedman Graafs starka band till Magdalena Graafs exman Filip Larsson

Lance Hedman Graaf, Magdalena Graaf, Filip Larsson

Magdalena Graaf har nyligen funnit kärleken på nytt efter skilsmässan från Filip Larsson. Den plötsliga skilsmässan verkar dock inte haft någon betydelse för Lance Hedman Graaf. Filip kommer nämligen alltid ha en speciell plats i hans hjärta.
Slå på ljud

Magdalena Graaf, 45, och Magnus Hedman, 48, var ett av Sveriges hetaste kändispar under många år. Tillsammans fick de sönerna Lance och Tristan.

Lance har precis som sina föräldrar haft en dragning till att stå i rampljuset. Han var tidigare tillsammans med realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson, 27, men för drygt två år sedan valde det forna paret att gå skilda vägar.

Zlatan Ibrahimovics tuffa besked – stöttas av Helena Seger

Snabbt därefter hittade de båda en ny partner. Paulina fick upp ögonen för Paradise hotel-deltagaren Mattias Helén, 20, och Lance förlovade sig med modellen Emilia Lantz, 29. Lance har även haft sin egna tv-serie Lance VS Livet på Viaplay.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Magdalena Graaf och Filip Larsson gick skilda vägar

Efter att Lances föräldrar gick skilda vägar så fann mamma Magdalena kärleken i Filip Larsson, 46. De var ett par under tio års tid, och även förlovade i åtta år. Tillsammans fick de sönerna Charlie Larsson, 9, och Louie Larsson, 5. Men förra året kom beskedet att även det förhållandet inte höll för evigt.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev hon på sin blogg då.

Nu har Magdalena dock gått vidare och funnit kärleken på nytt. Denna gång är det skådespelaren Louie Marti, 42, som fångat hennes hjärta. Det hela har gått väldigt snabbt för paret och Louie har tidigare berättat för Hänt hur det började:

– Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var efter jag läst hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, sa han då.

Filip Larsson, Magdalena Graaf, Lance Hedman Graaf

Filip, Magdalena och Lance

Karina Ljungdahl/TT

Lances starka band till ex-bonuspappan Filip

Sedan dess har Magdalena introducerat Louie till familjen och han verkar tas emot med öppna armar. I Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast, har Louie tidigare berättat om familjelyckan med Magdalena och hennes söner.

– Jag älskar henne, jag är verkligen helt förälskad. Jag har börjat måla hemma hos henne, jag lagar mat, och liksom vi har till och med så här med hennes barn. Jag kör ungarna till skolan om det behövs och allt det här som finns, sa han då.

Även Filip Larsson har träffat en ny kärlek, i dagarna avslöjade Magdalena Graaf att han bor ihop med en kvinna. Men sanningen är att de redan i slutet av relationen med Magdalena hade kontakt.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, konstaterar hon till tidningen Amelia.

Magdalena och Filip har idag en bra relation och Pdet finns det fortfarande ett riktigt starkt band mellan Lance och hans förra bonuspappa Filip Larsson. Deras ovärderliga relation är nu något som Lance väljer att visa upp på Filips födelsedag.

”Grattis på födelsedagen! Du kommer altid vara min andra fader Filip”, skriver Lance på Instagram.

Och Filip väljer att svara Lance genom att skriva:

”Tack min fine påg” följt av röda hjärtan.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om bråken med Filip Larsson efter separationen

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs ord om svärdottern Emilia Lantz

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!