Magdalena Graaf bryter tystnaden om Filip Larssons nya flickvän

Magdalena Graaf och Filip Larsson

Under förra året nåddes vi av nyheten att Magdalena Graaf och Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Nu berättar Magdalena Graaf sanningen om uppbrottet och sveket.
– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon, säger Magdalena till tidningen Amelia.

Magdalena Graaf, 45, och systern Hannah Graaf, 42, har alltid något nytt på gång. De båda blev väldigt omtyckta och kända i ung ålder och har stått i rampljuset sedan dess. De är mest kända från pop-duon Graaf som gjorde succé och sedan dess har vi kunnat följa systrarna överallt!

Exempelvis i systrarna Graafs egna reality-serie vid namn Systrarna Graaf på Viaplay. Där de är kända för att vara öppna om privatliv och livets alla delar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: FLYKT – Filip bryter helt efter Let's dance

Så träffade Magdalena Graaf nya kärleken Louie Marti

I en tidigare intervju med Hänt berättade Magdalena Graafs nya pojkvän Louie Marti om hur de träffades.

– Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var efter jag läst hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, avslöjade Louie för Hänt.

Enligt Louie så ska de ha blivit blixtkära och Magdalena körde till honom i snöstorm för ett första möte.

– Hon körde i snöstorm och tog mig verkligen med storm. Eftersom hon hade en liten bil så behövde hon ta min bil hem på grund av ovädret. Så jag lånade ut min stora bil och då visste jag att vi skulle ses igen.

– Vi blev tillsammans på en gång. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, berättade Louie.

Magdalena Graafs avslöjande – exet Filip smsade med annan kvinna

Magdalena och ex-mannen Filip Larsson höll ihop i tio år innan de valde att gå skilda vägar. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie. Numera bor Magdalena i ett radhus i Täby och har som sagt hittat kärleken på nytt i skådespelaren Louie Marti.

I en intervju med Amelia berättar Magdalena nu att Filip ska ha smsat med någon annan under deras relation. Enligt henne någon som hette ”Åke” men som senare visade sig vara en kvinna, idag lever de dessutom tillsammans vilket Magdalena verkar tycka är kul.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, konstaterar hon till tidningen.

Relationen till Filip är idag bra och fungerande, vilket Magdalena även berättat på sin blogg.

Hänt har sökt Filip och Magdalena för en kommentar. Magdalena avböjer att kommentera.

LÄS OCKSÅ: Sofia Geites nya bild visar verkliga relationen till Maria Forsblom

LÄS OCKSÅ: Wilma Wernerssons kritik mot Robinson – efter tiden i Gränslandet

FOTO: Viaplay/Karin Törnblom/TT