TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf bryter tystnaden om Filip Larssons nya flickvän

17 maj, 2021 
Magdalena Graaf och Filip Larsson
Under förra året nåddes vi av nyheten att Magdalena Graaf och Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Nu berättar Magdalena Graaf sanningen om uppbrottet och sveket.
– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon, säger Magdalena till tidningen Amelia.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Magdalena Graaf, 45, och systern Hannah Graaf, 42, har alltid något nytt på gång. De båda blev väldigt omtyckta och kända i ung ålder och har stått i rampljuset sedan dess. De är mest kända från pop-duon Graaf som gjorde succé och sedan dess har vi kunnat följa systrarna överallt!

Exempelvis i systrarna Graafs egna reality-serie vid namn Systrarna Graaf på Viaplay. Där de är kända för att vara öppna om privatliv och livets alla delar.

Så träffade Magdalena Graaf nya kärleken Louie Marti

I en tidigare intervju med Hänt berättade Magdalena Graafs nya pojkvän Louie Marti om hur de träffades.

– Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var efter jag läst hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, avslöjade Louie för Hänt.

Annons

Enligt Louie så ska de ha blivit blixtkära och Magdalena körde till honom i snöstorm för ett första möte.

– Hon körde i snöstorm och tog mig verkligen med storm. Eftersom hon hade en liten bil så behövde hon ta min bil hem på grund av ovädret. Så jag lånade ut min stora bil och då visste jag att vi skulle ses igen.

– Vi blev tillsammans på en gång. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, berättade Louie.

Magdalena Graafs avslöjande – exet Filip smsade med annan kvinna

Magdalena och ex-mannen Filip Larsson höll ihop i tio år innan de valde att gå skilda vägar. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie. Numera bor Magdalena i ett radhus i Täby och har som sagt hittat kärleken på nytt i skådespelaren Louie Marti.

I en intervju med Amelia berättar Magdalena nu att Filip ska ha smsat med någon annan under deras relation. Enligt henne någon som hette ”Åke” men som senare visade sig vara en kvinna, idag lever de dessutom tillsammans vilket Magdalena verkar tycka är kul.

Annons

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, konstaterar hon till tidningen.

Relationen till Filip är idag bra och fungerande, vilket Magdalena även berättat på sin blogg.

Hänt har sökt Filip och Magdalena för en kommentar. Magdalena avböjer att kommentera.

FOTO: Viaplay/Karin Törnblom/TT

Annons