Sofia Geites nya bild visar verkliga relationen till Maria Forsblom

Sofia Geite, Maria Forsblom

Maria Forsblom och Sofia Geite är populära ansikten i Nyhetsmorgon. Duon är inte bara arbetskollegor utan även goda vänner. Det visar nu Sofias senaste bild på Instagram.
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen
Slå på ljud

Maria Forsblom, 34, och Sofia Geite, 37, är två välkända profiler i Nyhetsmorgon. Under det senaste året har de båda synts till en hel del i rutan och det syns att de båda två trivs med sina jobb.

Under tiden som Soraya Lavasani, 39, var på föräldraledighet så hoppade Maria in för henne. Hon blev då en duo ihop med Martin Järborg, 42. Tillsammans har de blivit mycket omtyckta, trots att tittarna ibland tyckt det kunde bli lite för tramsigt. Nu har duon däremot splittrats eftersom Soraya är tillbaka på jobbet.

Även Sofia fick en parhäst under förra sommaren och en bit in på hösten. Då jobbade hon nämligen ofta med Steffo Törnquist, 65, som behövde en ersättare när Jenny Strömstedt, 48, lös med sin frånvaro. Anledningen till Jennys frånvaro berodde på inspelningarna av Tillsammans med Strömstedts.

Likheterna mellan Maria och Sofia

Både Maria Forsblom och Sofia Geite har gjort stora succéer i morgonshowen med sina härliga personligheter. Däremot är det ibland vissa tittare som blandar ihop dem – de tycker nämligen att tjejerna är lika som bär!

Maria har tidigare berättat för Hänt om problematiken med att tittarna verkar tycka att hon har en dubbelgångare.

– Varenda gång hon jobbar så får jag meddelanden. Det kan va exempelvis ‘Hej, vilken fin topp du har i dagens sändning’. Och jag får ju svara då ‘Det är inte jag’, har Maria förklarat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu har Sofia lagt upp en ny bild på Instagram på henne och Maria, som togs i samband med ett restaurangbesök med TV4-kollegorna. Men bilden förvirrar följarna!

”Ser inte skillnad på er”, skriver en följare.

”Tog ett tag innan jag fattade att ni var två..”, skriver en annan.

Verkliga relationen mellan Sofia och Maria

Faktum är att det varit diskussioner om detta tidigare. När Hänt frågade Maria om hur det egentligen ligger till mellan henne och Sofia och om de var syskon så berättade hon. Sanningen är nämligen att det inte finns något som helst blodsband mellan dem. Däremot är de väldigt goda vänner!

– Jag ser det som en komplimang att bli jämförd med en så fin tjej som hon, sa Maria då till Hänt.

Vad som också framgår i den nya bilden på vännerna är att de varit vänner långt mycket längre än vad man kanske kan tro. Sanningen är att Maria och Sofia var goda vänner redan innan de blev arbetskamrater i Nyhetsmorgon.

”Har lyckan att fira 11 års vänskap med den här fantastiska människan i år!”, skriver Sofia.

LÄS OCKSÅ: TV4:s svar om Sofia Geite och Maria Forsbloms relation

LÄS OCKSÅ: Kritik mot Maria Forsblom efter upptäckten med Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN