Cecilia Ehrlings pik till TV4 om finalen i Let's dance

Filip Lamprecht, Linn Hegdal, Cecilia Ehrling

Proffsdansaren Cecilia Ehrling har vunnit Let's dance fyra gånger. Nu riktar hon en rejäl känga mot TV4.
”Två magiska och superhärliga brudar i final”, skriver hon.

Cecilia Ehrling är ett välkänt ansikte för Let's dance-tittarna. Vilket kanske inte är så konstigt i och med att hon varit med under i princip alla säsonger. Dessutom har hon även kammat hem vinsten hela fyra gånger under årens lopp.

Men i årets säsong har hon lyst med sin frånvaro. Anledningen till frånvaron är däremot väldigt logisk, hon har nämligen varit gravid. I mitten av april kom hennes lilla son till världen och lyckan var total!

”Äntligen är han här, Hugos lillebror. Här knappa timmen gammal. Efter en lite halvdramatisk kväll/natt som slutade med akut snitt kom han äntligen ut. Allt gick bra och vi mår efter omständigheterna bra. Nu vilar vi ut och återhämtar oss ett par dagar i trygga händer innan det är dags att bege sig hemåt. Namnet? Det behåller vi för oss själva ett tag”, skrev Cecilia då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Cecilia Ehrlings pik om dansarna i Let's dance

Familjens lilla tillskott blev andra sonen för Cecilia och hennes stora kärlek Fredrik Danermark. Paret träffades under sommaren 2015 och bara några månader senare förlovade de sig. 2018 kom nästa glädjebesked när kom sonen Hugo, 2, till världen. Och nu kom även sonen Theo till världen.

Det är med andra ord förståeligt varför Cecilia var tvungen att skippa Let's dance i år. Men som den dansälskaren hon är så är hon ju givetvis fortsatt engagerad i tävlingen trots att hon inte råkar vara en av de tävlande.

Men i hennes senaste Instagram-inlägg blir man först lite förvirrad, då det är Anis don Demina och Filip Lamprecht som står i final av Let's dance 2021.

LÄS MER: VINNARE Filip och Linn är vann Let's dance

”Ikväll smäller det! Två magiska och superhärliga brudar i final.”, skriver Cecilia och väljer snabbt att förklara vad hon menar:

”Ja, jag skriver två brudar och inte två killar. Killarna i finalen må vara "kändisarna" men det är proffsen som gör det stora jobbet. De bör nämnas och hyllas betydligt mer än vad som görs. Både Katja Lujan och Linn Hegdal är så värdiga att få göra upp om glasskon, ikväll kommer en av dem få ett första par.”, skrev Cecilia igår.

Skrytet om den egna merit-hyllan

Dock finns det ett faktafel i den sista meningen. Det blir ju inte den första glasskon för någon av tjejern. Katja vann sin första 2018 med Jon Henrik och Linn vann förra året med John Lundvik. Något som är säkert är däremot att Cecilia har tagit hem segern rekord-många gånger.

”De har en bit kvar till tants samling men fortsätter de i samma tempo kommer de snart vara både ikapp och förbi. Puss på er tjejer och stort lycka till! Ni är såååå grymma”, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Let's dance-Cecilia Ehrling om komplikationerna efter förlossningen

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Cecilia Ehrling Danermark i Let's dance 2021

FOTO: TV4