Kritik mot Maria Forsblom efter upptäckten med Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon

Maria Forsblom, Steffo Törnquist

När Jenny Strömstedt saknas i Nyhetsmorgon får Steffo Törnquist en ersättare vid sin sida. På fredagsmorgonen blev det Maria Forsblom som hoppade in för Jenny. Men nu möts duon av kritik från tittarna.

Maria Forsblom, 34, och Martin Järborg, 42, blev en riktigt omtyckt duo när de fick jobba tillsammans under ett års tid. Även radarparet Jenny Strömstedt, 48, och Steffo Törnquist, 65, är en mycket uppskattad duo i Nyhetsmorgon.

Anledningen till att Maria och Martin fick chansen att jobba tillsammans berodde på att Martins gamla parhäst Soraya Lavasani, 39, gick på föräldraledighet. Nu är Soraya tillbaka på jobbet, vilket har gjort att Maria och Martins duo tvingades splittras. Maria såg dock ljust på framtiden trots splittringen från Martin.

LÄS MER: ICA-REKLAMEN Suzannes mystiska försvinnande

”Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är. Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet. Jag går tillbaka till det upplägg jag hade innan vicket för Soraya och varvar söndagar med torsdagar och fredagar”, skrev Maria då till Hänt.

Steffo om ovärderliga samarbetet med Jenny Strömstedt

Steffo och Jenny har länge varit en riktigt omtyckt duo i morgonshowen. Under alla år har de varit självklara vid varandras sidor och Steffo har tidigare sagt att samarbetet med Jenny funkar så otroligt bra.

– Det som jag och Jenny har, det har jag inte varit med om förut. Vi bestämmer aldrig vem som ska säga något eller vem som börjar. Vi har samma fåntratterihumor, men även starka journalistiska ryggmärgsreaktioner i skarpa lägen. Jag har full tillit till henne, och hon till mig, har Steffo sagt till Expressen.

Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist

Radarparet Jenny och Steffo

Foto: TV4

Att Steffo och Jenny funkar bra ihop är med andra ord ingen hemlighet, faktum är att även tittarna verkar märka av det. I fredagens program av Nyhetsmorgon var nämligen inte Jenny på plats, utan istället fanns Maria Forsblom vid Steffos sida i studion.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kritiken mot Maria efter samarbetet med Steffo

Med tanke på att de inte jobbat så mycket ihop tidigare så har nu tittarna ett och annat att säga om duon tillsammans.

”Lär Maria att inte avbryta. Man hör hennes röst hela tiden.”, skriver en tittare på Instagram.

”Hon kör över Steffo, vill prata själv”, skriver en annan.

Men som man brukar säga så är smaken delad, för det finns nämligen flera tittare som inte alls håller med om kritiken.

”Maria och Steffo passar så bra ihop! Maria är rapp och har skinn på näsan!”, skriver en.

”Ni är så glada, ha en fin dag”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Sanningen om programledarnas relationer till varandra i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Det gör Maria Forsblom efter splittringen med Martin Järborg

FOTO: TV4

Senaste nytt