TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Suzanne Reuters försvinnande i reklamen – därför saknas Ica-Stina

14 maj, 2021 
Suzanne Reuter, Björn Kjellman
Svenska folket gick i väntans tider på att nya Ica-Stig skulle avslöjas, det visade sig att Björn Kjellman och Suzanne Reuter tar över rollen tillsammans. I de senaste reklamfilmerna har dock Suzanne lyst med sin frånvaro och nu undrar tittarna var hon egentligen tagit vägen.
Annons
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet tillBrand logo
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till

Historien om Ica-handlaren Stig och hans butik har blivit en riktig succé hos svenska folket. Men det är mycket som har hänt i historian sedan reklamseriens start.

Till en början spelades Ica-Stig av Hans Mosesson, men efter 13 år som rollen tackade han tillslut för sig och lämnade istället över Ica-rocken till Loa Falkman. Men i slutet på december meddelade även han att han valt att avsluta uppdraget.

I flera veckor gick svenska folket runt och gissade och tippade på vem den nya Ica-Stig kunde vara. Och efter flertalet ledtrådar i både reklamfilmer och ute på stan så stod det klart att det är Björn Kjellman, 57, och Suzanne Reuter, 68, som nu är nya Ica-Stig respektive Ica-Stina.

Nya Ica-duon får kritik från tittarna

Sedan dess har det nya Ica-gänget fått en del kritik från tittarna. Redan i de första reklamfilmerna får tittarna veta att Ica-Stig och Ica-Stina är syskon och att Stina äger en procent mer än vad Stig gör. Detta ledde till att tittarna tyckte att det rörde sig om vuxenmobbing.

Annons

”Katastrof sedan de blev två. Det är rena rama mobbningen och inget annat, och det trodde jag inte ICA höll på med. Men så fel jag hade då. Tittar inte på reklamen längre och funderar även på att sluta handla på ICA så länge ni håller på med det här tramset och har mobbning i er reklam”, har en tittar skrivit bland annat.

Nu har det hänt igen att de engagerade tittarna kommer med kritik. Det är nämligen så att Suzanne Reuter inte synts till i reklamfilmerna på flera veckor.

Ica-Stig
Ica-Stina har inte synts till på flera veckor.

Därför saknas Suzanne Reuter i reklamfilmerna

På Icas Facebooksida är det nu flera som undrar var hon egentligen tagit vägen.

”Var tog Suzanne vägen?”, frågar sig en tittare och får medhåll från flera andra.

Mataffären har nu valt att besvara tittarens fråga och passar samtidigt på att klargöra hur det ligger till.

Annons

”Alla skådespelare är inte med i alla reklamfilmer. Vilka skådespelare som är med kan variera från film till film”, skriver matjätten.

Och för de tittare som undrar om man kommer få se Suzanne i rutan igen så kommer matvarukedjan nu med ett glädjande besked.

”Du kommer att se henne i våra reklamfilmer framöver igen”, skriver matjätten vidare.

Nu återstår det att se när Ica-Stina tar plats i rutan igen och då kanske Ica-Stig helt enkelt får lysa med sin frånvaro istället.

FOTO: Youtube, Peter Gehrke

Annons