LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kalle Moraeus visar upp superkroppen i Efter fem

14 maj, 2021 
Kalle Moraeus
Kalle Moraeus har kämpat i flera olika tv-program med vikten. Nu senaste har han synts till i Den stora hälsoresan. När han gästade Efter fem blev det starka reaktioner bland tittarna.
”Riktigt slank”, skriver en tittare.
Annons
Tony om Kalle Moraeus viktresa i Den stora hälsoresanBrand logo
Tony om Kalle Moraeus viktresa i Den stora hälsoresan

Den andra säsongen av Den stora hälsoresan är nu i full gång med att sändas på tv och Discovery+. Men för deltagarna är resan redan över och nu kan de stolt visa upp sina nya kroppar i sociala medier och andra sammanhang.

Som vanligt är det några kända profiler som ställer upp i träningsprogrammet. I år bestod startfältet av Sofia Wistam, Kalle Moraeus, Marika Carlsson, Viktor Frisk, Magnus Wislander och Patrick Ekwall.

Den sistnämnde, Patrick, behövde dock hoppa av det hårda träningskonceptet som även kallas 16 weeks of hell. Anledningen till sportjournalistens avhopp berodde på att han behövdes för familjen. Det var i februari som det otroligt tunga beskedet kom om att hans hustru Hannah Ekwall hade tagit sitt sista andetag. Då hade hon kämpat mot cancern i nästan ett år.

Kalle Moraeus tuffa tid under Den stora hälsoresan

Kalle Moraeus har också haft det tufft på sitt sätt under träningsresan. Dock har det mer handlat om fysiska påfrestningar då han haft en del krämpor från tidigare. Dess skavanker blev något som tyvärr visade sig uppkomma under Den stora hälsoresan.

Annons

– Det är så att jag inte mår så bra. Jag har råkat ut för en jävla skit som heter kristallsjukan, så jag är väldigt yr i huvudet. Dessutom har jag varit till naprapaten och jag är väldigt dålig i min nacke, axlar och rygg, så jag har varit där och fått en behandling. Så jag mår riktigt jävla dåligt just nu, säger Kalle i programmet.

Kristallsjukan är en vanlig form av yrsel som orsakas av att små kalkkristaller i innerörat har lossnat. Detta gör att man känner sig väldigt yr när man vrider huvudet på vissa sätt, och bland kan det även behövas behandling.

Följarnas starka reaktioner efter uppvisningen i Efter fem

Det hela slutade med att Kalle blev uppmanad att ta det väldigt lugnt. Därför var det nog många fans som kunde pusta ut när han gästade Efter fem under gårdagen. I programmet var det Efter fem-profilen Tilde de Paula Eby som höll i taktpinnen och under intervjun berättade Kalle en hel del om sitt mående.

Annons

Lyckligtvis verkar han må lite bättre nu efter det jobbiga sjukdomsbeskedet och nu kan han även visa upp att träningen verkar inte ha uteblivit! Kalle kan nämligen stolt visa upp det viktras som han gjort de senaste 16 veckorna, något som även tittarna nu verkar ha lagt märke till.

I kommentarsfältet på Efter fems Instagramkonto kryllar det nämligen av kärlek och en del tittare kunde knappt känna igen deras kära musikant.

”Kalle kalle, nu är du riktigt slank, o ännu bättre blir det, heja heja dig”, skriver en tittare.

”Oj höll knappt på att känna igen honom”, skriver en annan.

”Bästa Kalle”, skriver en tredje.

FOTO: Andreas Hillergren AHI, TV4

Annons