Hannah Graaf bryter tystnaden om hälsan efter tuffa tiden

HANNAH GRAAF
Exklusivt

Hannah Graaf fortsätter att blogga om sitt liv och sin vardag ihop med barnen.
Men på senaste tiden har hon uppdaterat om att hon inte mår så bra. Nu berättar Hannah hur det verkligen ligger till.
”Dåliga dagar”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Slå på ljud

Det finns väl ingen som kan ha missat systrarna Hannah Graaf, 42 och Magdalena Graaf, 45 vid det här tillfället. De båda blev väldigt omtyckta och kända i ung ålder och har stått i rampljuset sedan dess. Hannah var till en början fotomodell innan hon och systern Magdalena bildade pop-duon Graaf som gjorde succé.

Systrarna Graaf är även kända för att vara öppna om privatliv och livets alla delar. Bland annat har de en egen reality-serie vid namn Systrarna Graaf Viaplay, där tittarna har fått chansen att följa deras vardag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: FARVÄL SVT:s Veckans brott stoppas efter 11 år: ”Vemodigt”
Breaking

Hannah Graafs liv efter skilsmässa – flyttade hem till Sverige

Idag är Hannah bosatt i Sigtuna och har fyra barn. Sonen William, född 2001 med Andreas Carlsson, sonen Mio född 2003 med Daniel Boudal, samt två döttrar Vida och Liv födda 2009 respektive 2012 med Peter Karyd.

Hannah har varit öppen med att skilsmässan från Peter Karyd är bland det värsta hon har gått igenom. Tillsammans bodde de två i Spanien i flera år för att sedan skilja sig under senare delen av 2018. Nu lever de två varannan vecka-liv med döttrarna, Hannah i Sverige och Peter kvar i Spanien.

– Peter ville vara kvar men jag trivdes inte. Kärleken mellan oss tog inte slut, men det var svårt när vardagen kom ikapp. Mina äldsta barn ville inte vara i Spanien så det blev slitningar där. Vi brukar skoja om att det var Sveriges onödigaste skilsmässa, men det var ett gemensamt beslut. Vi fick det inte att gå ihop helt enkelt. Det är ingen som har någon ny eller så, det bara blev så, har Hannah tidigare berättat för Mama.

Hannah Graaf om hälsan

Hannah Graaf är en stor bloggare likt sin syster Magdalena. Hannah är flitig på att uppdatera sina läsare om sin vardag, karriär och sitt mående. Den senaste tiden har Hannah skrivit att hon ofta har dålig energi och tampas med dåliga dagar.

I flera inlägg har hon skrivit att saker inte har varit bra med ord som: ”Har inte varit så bra hittills men nu vänder det, det känner jag i hjärtat.”

Även i andra vardagsinlägg beskriver hon öppenhjärtigt om negativiteten hon känner: ”Ofta ser man bara allt negativt och tungt för det tar mer energi…”

När Hänt når Hannah Graaf och frågar hur det är så svarar hon att det är bra men att hon haft ett par dåliga dagar.

”Nej bara allmänt dåliga dagar ibland. Känner mig annars väldigt glad och tacksam... faktiskt ovanligt glad just nu. Men tack som frågar.”

LÄS OCKSÅ: Kritiken mot Nyhetsmorgon – vädermissen får tittarna att reagera

LÄS OCKSÅ: Christina Lindberg om relationen med Olle Jönsson efter bråket

FOTO: Viaplay

SENASTE NYTT!