TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Hannah Graaf om relationen till ex-maken Daniel Boudal

06 mar, 2021 
Hannah Graaf

Tillsammans med syster Magdalena Graaf slog Hannah igenom med pop-duon Graaf.
Genom alla år har de två även varit väldigt öppna om sina privata liv.
Nu väljer Hannah att berätta om relationen till ex-maken Daniel Boudal.

Annons
5 heta Mello-frågor med WiktoriaBrand logo
5 heta Mello-frågor med Wiktoria

Hannah Graaf, 42 och systern Magdalena Graaf, 45, blev kända som väldigt unga och har befunnit sig i rampljuset sedan dess. Hannah var till en början fotomodell innan hon och systern Magdalena bildade den välkända pop-duon Graaf.

Det är även känt att både Hannah och Magdalena alltid har varit väldigt öppna som personer, både gällande privatliv, karriär och kärleksliv. Bland annat syntes systrarna förra året i serien Systrarna Graaf på Viafree, där tittarna fick chansen att följa systrarnas vardag med jobb, barn och familj.

Idag är Hannah bosatt i Sigtuna och har fyra barn. En son född 2001 med Andreas Carlsson, en son född 2003 med Daniel Boudal, samt två döttrar födda 2009 och 2012 med Peter Karyd.

Därför skilde sig Hannah Graaf och maken Peter Karyd

År 2018 lämnade Hannah Graaf och maken Peter Karyd in en skilsmässoansökan till Attunda tingsrätt. Efter 14 år tillsammans, och tio år efter bröllopet, valde de alltså att bryta upp och gå skilda vägar.

Annons

”Det gör ont i hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt”, skrev Hannah Graaf även då på sin blogg.

I en intervju med Aftonbladet berättade Hanna Graaf om beslutet bakom skilsmässan och att få ihop livet i ett perfekt pussel var då en svårighet.

– Det var inget plötsligt utan beslutet hade vuxit fram. Ingen schism eller nya personer i våra liv, jag brukar ksalla det för Sveriges onödigaste skilsmässa, sa hon då i en intervju med Aftonbladet.

– Jag älskar honom fortfarande, vi har haft fantastiska 14 år tillsammans. Men vi fick det inte att funka. Det är svårt med barn och exmän i olika konstellationer, säger hon.

Hannah Graaf om relationen till ex-maken Daniel Boudal

Hannah har länge bloggat om sin vardag och ibland dyker ex-makarna upp. I ett nytt inlägg beskriver hon sin ego-dag som hon kallar det, då hon varit på spa och haft en hel dag och kväll ensam.

”Rengöring, peeling, massage, mask, fukt, serum, ja massor av godheter sög min hud åt sig av. Slumrade till en stund också. Ljuvligt.”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Stanna upp och känna tacksamhet, Även under dagar som är kaos och tumult på alla plan.”

Men plötsligt dyker den andra ex-makens namn upp, nämligen Daniel Boudal som Hannah Graaf har sonen Mio Boudal tillsammans med.

Det visade sig nämligen att Hannahs ex-makes flickvän bjöd in henne på en ansiktsbehandling. Och inte verkar Hannah missnöjd över det, hon tackar vänligen ex-makens nya flickvän på bloggen.

”Mios pappas fina flickvän Alicia bjöd in mig till Stockholm och Babor där hon jobbar, på en helt makalöst skön ansiktsbehandling. 50 minuter som jag aldrig ville ska ta slut. Tack kära Alicia.”, skriver Hannah.

FOTO: Viafree / TT

Annons