Det gör Maria Forsblom efter splittringen med Martin Järborg

Maria Forsblom efter nyhetsmorgon

Maria Forsblom är TV4-profilen som blivit en stor favorit hos tittarna efter att hon varit flygande reporter för Nyhetsmorgon under flera år. Därför jublade tittarna när de förra året fick se ännu mer av henne i programmet efter att stjärnduon Jesper Börjesson och Soraya Lavasani plötsligt splittrades. Det var när Jesper valde att lämna programmet och Soraya gick på föräldraledighet.

Det var då som Maria tog över en av platserna i morgonsoffan och axlade den ärofyllda rollen som programledare tillsammans med kollegan Martin Järborg. Duon blev snabbt ett radarpar som tittarna älskade att tillbringa sina mornar tillsammans med. Men alla sagor har ett slut och helt plötsligt var Maria borta från programmet. I början av året avslöjade TV4 att Maria och Martin skulle splittras i och med att Soraya kommit tillbaka från sin föräldraledighet. Men Maria såg väldigt positivt på situationen när Hänt pratade med henne efter beskedet.

”Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är. Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet. Jag går tillbaka till det upplägg jag hade innan vicket för Soraya och varvar söndagar med torsdagar och fredagar”, skrev Maria då.

Och efter beskedet har TV4 andra planer för henne. Kanalen har tidigare berättat att hon kommer fortsätta sända i studion ibland. Men just nu jobbar hon från hemmakontoret och njuter av att få tillbringa med tid med sin familj.

”Jag kan vara hemma längre på morgonen med barnen och de kan hämtas tidigare i och med att jag slipper restiden till och från jobbet. Jag siktar på en promenad både på morgon och lunch, gör alla morgonbestyr precis som vanligt och håller tät kontakt med redaktören och våra researchers”, skrev hon till Hänt tidigare.

Och den som följer Maria på Instagram kan se att det är med familjen som hon tillbringar stor del av sin tid nu. Nyligen delade hon ett inlägg med en bild direkt från hennes liv som mamma.

”Mitt liv som småbarnsförälder #packåsna”, skrev hon till inlägget.

Och när hon inte sitter på hemmakontoret så är hon ute och spelar in inslag som visas i Nyhetsmorgon.

”Glass i stora lass, underbar familj och härliga skratt = bra torsdag!Fam. Hedlund/ al Fakir testar årets glassnyheter. Resultatet ser du i @nyhetsmorgon på söndag!Önskar dig en god och glassig torsdag.”

LÄS OCKSÅ: Christina Schollin i tårar efter plötsliga insjuknandet

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis kamp – efter beskedet om sonen

Senaste nytt