TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jill Johnsons nya glädjebesked med kärleken Mattias Elg

13 jun, 2021 
Jill Johnson, Mattias Elg
Jill Johnson fann kärleken i Mattias Elg när hon var som minst beredd på det. I och med coronapandemin valde de att ta nästa steg i relationen och nu kommer ett glädjebesked för paret – de kan nämligen titulera sig som sommeliers.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Jill Johnson, 48, och ex-maken Håkan Werner, 58, var ett par i 20 år innan de valde att gå skilda vägar år 2017. Tillsammans har de barnen Havanna, 16, och Bonnie, 10.

Skilsmässan kom att bli en tung historia för Jill, som hade tillbringat nästan halva sitt liv med Håkan. Tiden efter det valde hon därför att sörja på sitt eget sätt och tillåta sig själv vara ledsen.

Det var med andra ord när hon minst anade det som Mattias Elg, 46, kom in i bilden.

– Mattias skrev till mig i en tid där jag för första gången på ett år tittade i min telefon. Jag hade haft ett sorgeår efter separationen, jag trodde aldrig att jag skulle bli glad igen, har Jill sagt till Amelia.

Glädjebeskedet för Jill och Mattias

När coronapandemin blev ett faktum bestämde sig Jill och Mattias för att lära sig mer om viner och börja plugga till sommeliers. Förutom intresset för vin har de en hel del liknande intressen och de delar även passionen för padel.

Annons

Att göra någonting tillsammans blev ett stort steg i relationen för paret, som till vardags inte bor tillsammans. Men nu har de uppenbarligen fått leva ut deras passion och därför är det ett extra glatt besked nu när de är färdigutbildade och kan titulera sig som sommeliers.

”Efter ett års studier har vi precis fått beskedet att vi klarat av vår sommelierexamen! Jag är så lättad och så väldigt glad!”, skriver Jill Johnson på Instagram.

Jill och Mattias tar nästa steg i relationen

I intervjun med Amelia berättade Jill att hon och Mattias är perfekta ihop när det kommer till plugg och att de kan komplettera varandra.

– Utan honom tror jag inte att jag klarat av att plugga på det här sättet. Han är universitetsutbildad och bra på att plocka fram det viktiga i studiematerialet. Jag är mer kreativ i mitt pluggande, ritar kartor … sen är det kul att kunna blindprova varandra på viner och testa nytt till våra middagar, sa Jill till Amelia i intervjun.

Hon passar samtidigt på att tacka sin kärlek Mattias för all hjälp på vägen och stödet som de haft i varandra. Nu är de ett stort steg på vägen med andra ord!

”Det har varit så värdefullt att få göra detta tillsammans”, fortsätter hon.

FOTO: Patrik Österberg/TT, SVT

Annons