Christian Bauers romantiska gest till Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har officiellt varit ett par i några veckor nu. Nu fick Pernilla en romantisk present av pojkvännen där han förklarade sin kärlek till henne: ”Jag älskar dig”.

Pernilla Wahlgren är lyckligare och kärare än någonsin, hon har nämligen träffat en ny. Ljudteknikern och modellen Christian Bauer. Efter att dottern Bianca Ingrosso råkade avslöja i en vlogg att Pernilla dejtade någon var det länge spekulationer om vem det kunde vara. Till slut efter en resa ner till Pernillas hus i Spanien blev paret officiella. Pernilla berättade i Framgångspodden med Alexander Pärleros om hur de träffades.

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, har Pernilla avslöjat när hon tidigare gästat podcasten Framgångspodden.

I sin egna podd, Wahlgren & Wistam berättar hon om hur de sa att de älskade varandra.

– Vi satt där och så bara tittade jag på honom och bara "nej jag kan inte hålla mig längre. Jag älskar dig. och så sa han att han älskar mig också och så började vi gråta. Det är så fint. Det är så starkt att jag inte vet vad jag har gjort för att förtjäna det här.

Artisten har verkligen legat i på sociala medier och varit väldigt öppen om romansen som hon brukar vara med mycket annat.

”Det tog mig många år men mitt hjärta är helt nu. Jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. Han kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar men denna gång av lycka. Tack C för att du kom in i mitt liv”, har hon bland annat skrivit.

Dessvärre har hon inte visat särskilt många bilder på Christian så det hoppas vi att hon gör om ett tag.

EX-MAKARNA Carola om Runars fängelsestraff

Christian Bauer skickar en bukett röda rosor till Pernilla Wahlgren

Christian och Pernilla verkar vara oerhört kära i varandra. När paret var på den romantiska resan i Marbella lagade Christian mat till Pernilla, som sedan stolt visade upp detta på sociala medier.

Och nu har han gjort det igen. Pernilla överraskades med en stor bukett röda rosor under fredagen där Christian hade skrivit ”Jag älskar dig! / C” på ett litet kort.

Pernilla lade direkt ut en bild på buketten på sin Instagram och skrev: ”Plötsligt händer det….!”, skriver Pernilla på Instagram.

Flera av hennes kompisar har kommenterat inlägget och visat sin glädje åt kärlekshälsningen.

Nanne Grönwall kommenterade: ”Åh så fint!” följt av två röda hjärtan.

Magdalena Graaf skrev till bilden: ”GRATTIS! DET ÄR DU VÄRD”.

”Nä nu blir det lipen”, skrev Carina Berg.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ärliga ord om Christian Bauer efter första mötet

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauers gemensamma flyttplaner

FOTO: Charles Hammarsten/TT, Instagram

Senaste nytt