Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauers gemensamma flyttplaner

Pernilla Wahlgrens nya hus och Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren har visat upp ritningarna för hennes nya hus på Lidingö i Stockholm. Nu berättar hon om inflyttningsplanerna med kärleken Christian Bauer.
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren
Slå på ljud

Du har nog inte missat att Pernilla Wahlgren har träffat en ny, nämligen modellen och säljaren Christian Bauer. Pernilla verkar vara lyckligare än någonsin och lägger ständigt upp bilder på Instagram om hur glad hon är över sin nya kärlek. Paret avslöjade romansen på en romantisk resa till Pernillas lägenhet i Spanien för några veckor sedan.

Solen skiner fåglarna kvittrar. Lycklig mamma och FLICKVÄN! (Vad fan hände?!!) Husbygget tar äntligen fart nu - OCH det är min namnsdag!!! Kan livet BLI bättre?!”, skrev Pernilla häromdagen på Instagram.

Ritningarna på Pernilla Wahlgrens nya drömhus på Lidingö

För ett tag sedan berättade Pernilla Wahlgren att hon hade köpt en tomt på Lidingö och häromveckan kunde hon visa upp ritningarna på det egendesignade huset som ska byggas. Huset lär vara klart någon gång under nästa år.

Huset som ska byggas har Pernilla döpt till Villa Nilla och är på hela 307 kvadratmeter. Hon beskriver det som sitt drömhus och det är inte så svårt att förstå. Huset är stort, det finns en pool, en bar, stora fönster och en härlig terass.

Hon la ut bilder på ritningarna på sin Instagram och berättade att det bara är att sätta igång med bygget nu.

ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna - & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år...!!”, skrev hon på Instagram.

Du kan spana in ritningarna på Pernillas hus här!

Pernilla Wahlgren om samboplanerna med Christian Bauer

I vännerna Carina Berg och Carolina Gynnings senaste poddavsnitt Gynning & Berg ringer de upp Pernilla för att prata om hennes nya kärlek Christian och hennes nya hus.

– Vi har faktiskt sett att du ska bygga ett hus, fasiken vad kul det kommer bli, inleder Carolina Gynning.

Pernilla berättar att hon är jättetaggad på att flytta in men att huset kanske är något stort för bara henne och sonen Theo.

– Varför jag nu flyttar till ett hus som är jättestort när jag bara har ett barn som bor hemma vet jag inte riktigt, men det ska bli jäkligt kul, säger Pernilla skrattandes.

Carina Berg frågar om Christian kanske kan få flytta in på ett hörn i det stora huset.

– Han kommer att få plats definitivt, svarar Pernilla.

Ja, om ett år kanske Pernilla och Christian är sambos!

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos tystnad efter frånvaron i Nyhetsmorgon med Maria Forsblom

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagen om relationen till systern Kristin Kaspersen

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN