LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Första bilden på Carolina Gynnings nya lyxlägenhet

03 jun, 2021 
Carolina Gynnings lägenhet
Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning har köpt en lägenhet och planerar att renovera och inreda inom snar framtid.
Se första bilden här på lyxiga våningen som ligger på Östermalm!
Annons
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna härBrand logo
Carola Häggkvist lyxhus i Sydafrika – Se bilderna här

Det var i januari som tv-profilen, konstnären och poddaren Carolina Gynning, 42, avslöjade att hon väntar barn med pojkvännen Viktor Philipson. Det blir deras första gemensamma barn, men från en tidigare relation med Alexander Lydecker har Carolina döttrarna Alicia och Adele.

Carolina har tidigare berättat om sin stora glädje över graviditeten. Detta gjorde hon i Carina Bergs program Var fan är storken? som handlar om ofrivillig barnlöshet och kampen att bli gravid. Gynning förklarade att hon var nära på att ge upp.

– Man blir manisk i att bara vilja bli gravid, ingenting annat spelar någon roll, berättade Gynning i programmet.

Carolina Gynning om turbulenta tiden med Viktor Philipson

Carolina väntar nu sitt tredje barn med Viktor Philipson, barnet är beräknad att komma i juni och Carolina avslöjade den glada nyheten med orden:

”Ett nytt liv växer inuti mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte förstå att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev konstnären på sin Instagram.

Annons

Men Carolinas relation med Viktor har inte alltid varit den lättaste. I en intervju med Expressen i fjol bekräftade Carolina att de tagit en paus för att sedan hitta tillbaka till varandra.

– Ja, det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, berättade hon då för Expressen.

Carolina Gynnings oväntade drag – köpt lyxlägenhet på Östermalm

Carolina Gynning bor ute på Ekerö i lite av vad man skulle kunna kalla ett paradis, hon är omringad av både vatten, grönska och djur. Hon delar även ofta med sig av bilder på sitt hem och trädgård på sociala medier och hon ser verkligen ut att stormtrivas!

”Det är UNDERBART att bo på en plats där man får nypa sig i armen varje morgon för att man tycker det är sååå GOSIGT”, skrev Carolina nyligen på Instagram.

Annons

Men nu har Carolina kommit med en kanske lite oväntad nyhet – nämligen att hon köpt ett till boende. En lyxig våning på Karlaplan, Östermalm i Stockholm.

Carolinas lägenhet

”Gått och köpt mig en lägenhet”, skrev Gynning på Instagramstory följt av:

”Vid Karlaplan!! Nu ska det målas och fixas!!”

Hon berättar även att hon är glad och taggad på att börja inreda.

”Så kul!!! Nu ska jag planera inredning och allt!!!”

Varför Carolina har köpt en lägenhet är ännu inte känt, en av anledningarna kan vara inför bebis ankomst så hon kan bo närmare Viktor, då de inte bor tillsammans.

– Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder, har Gynning tidigare sagt till Amelia.

FOTO: Instagram/Cornelia Nordström/Expressen/TT

Annons