Magdalena Graaf om viktkampen efter kärlekslyckan med Louie Marti

Magdalena Graaf & Louie Marti

För tre månader sedan avslöjande Magdalena Graaf att hon har hittat kärleken på nytt efter separationen från Filip Larsson.
Den lyckligt lottade är skådespelaren Louie Marti – men relationen är inte bara guld och gröna skogar.
På sin blogg berättar Magdalena om kampen.

Drygt ett år har gått sedan Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson gick ut med att de beslutat sig för att gå skilda vägar. De hade då varit tillsammans i tio år och även fått barnen Charlie och Louie tillsammans.

Magdalena och Filip skildes åt som vänner och på sin blogg har tv-profilen tidigare berättat om lyckan över att de fortfarande kan umgås och ha kul med varandra.

”Har faktiskt inte känt mig gladare än så här på länge. Alla bitar börjar falla på plats. Och jag är så oerhört lycklig över att jag och Filip kan fortsätta att vara bästa vänner”, skrev hon då.

Och livet går vidare. Knappt ett år efter uppbrottet från Filip kunde Magdalena visa upp sin nya kärlek – nämligen skådespelaren Louie Marti.

Paret är fortfarande nykära och lyckliga tillsammans men Magdalena har nu kommit till insikt med en sak hon tycker är jobbigt. Nu berättar hon om insikten på sin blogg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Louie Marti om kärlekslyckan med Magdalena Graaf

De som följer paret på sociala medier har inte undgått det faktum att de båda svävar på moln just nu, och i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast har Louie berättat om de starka känslorna för Magdalena.

– Jag älskar henne, jag är verkligen helt förälskad. Jag har börjat måla hemma hos henne, jag lagar mat, och liksom vi har till och med så här med hennes barn. Jag kör ungarna till skolan om det behövs och allt det här som finns, säger han och fortsätter:

– Vi blev tillsammans på en gång och har nu varit ihop en, två månader. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen.

Pernillas barnbesked med Christian Bauer – svarar på gravidfrågan

Magdalena Graafs insikt i relationen med Louie Marti: ”Mår inte bra”

Att vara nykär kan ofta leda till att allt annat känns oviktigt, och under Magdalena och Louies nykärsfas känner Magdalena att hon helt kommit ifrån sina rutiner. Detta har lett till att hon har gått upp i vikt och inte längre trivs i sin kropp.

”Börjar få lite rutiner nu. Kärlekskilona som krupit sig på de sista 5 månaderna ska bort”, skriver Magdalena Graaf och fortsätter:

”Jag mår inte bra av dessa extrakilon. Så de ska bort när HAN är i Spanien. Men på fredagkväll kommer Louie hem. Ska bli SÅÅÅ JÄKLA UNDERBART!”

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs starka hyllning till ex-maken Kristian Luuk

LÄS OCKSÅ: Så är Pernilla Wahlgrens relation till Christian Bauers två döttrar