Pernilla Wahlgrens barnbesked med Christian Bauer – svarar på gravidfrågan

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är upp över öronen förälskad i nya kärleken Christian Bauer och delar flitigt med sig av sin stora kärlekslycka. Men nu har hennes följare gjort en upptäckt i hennes bild som får de att misstänka att hon är gravid.

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken i Christian Bauer och tusentals har skrivit till superstjärnan för att gratulera. Till en början var Pernilla väldigt hemlighetsfull med både sina känslor och vem det var hon träffade, men nu har hon till följarnas stora glädje äntligen börja dela med sig betydligt mer om relationen. I podcasten Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam, delar hon ofta med sig av sin kärlekslycka med Christian.

– Vi bara nyper oss i armarna. Får man vara såhär kära? Får man vara såhär lyckliga? Får man ha det såhär bra? Han är världens finaste, säger hon i avsnittet Tokkär.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers döttrar

De som följer Pernilla och hennes familj på sociala medier är väl medvetna om att hennes barn betyder allt för henne. Idag har de en väldigt nära relation och de umgås ofta och har kul tillsammans. Men till Pernillas stora glädje är det inte bara hon som värderar sina barn väldigt högt, utan även Christian gör det. I podden berättar hon om lyckan över att de delar liknande värderingar.

– Vi har pratar väldigt mycket om våra barn och han har två döttrar som han verkligen lever för. Han pratar om sina döttrar och sina barnbarn på ett så fint och kärleksfullt sätt, så vi har ju den här enorma kärleken för våra barn båda två vilket gör att vi förstår varandra så himla bra, säger hon innan hon fortsätter:

– Och jag längtar ju så efter att få träffa hans barn och barnbarn, hans familj och vänner. Allt sånt som man vill dela.

Malin om kampen i relationen med Kristin

Följarnas gravidfrågor efter upptäckten i Pernilla Wahlgrens bild

Pernilla har även sagt att hon är glad över att ha träffat Christian i det här skedet av livet då båda har vuxna barn och därmed verkligen kan prioritera varandra. Men trots det misstänkte följarna häromdagen att Pernilla kanske hade kunnat vara gravid ändå. I en bild hon la upp på Instagram såg det nämligen ut som att hon höll i ett gravtest som hon lyckligt tittade ner på, och i kommentarsfältet var det många som var snabba med att påpeka upptäckten.

”Trodde du kollade gravtest”, skriver bland annat en person följt utav massa skrattgubbar.

”Trodde det var ett gravidtest först!”, skriver en annan.

Men Pernilla dementerar snabbt ryktet.

”Haha neej”, svarar hon på en av kommentarerna.

Och vid närmare titt ser man att det faktiskt är en skönhetsprodukt hon håller i.

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs starka hyllning till ex-maken Kristian Luuk

LÄS OCKSÅ: Så mår Gunilla Perssons mamma Iris idag – efter lunginflammationen