LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen om relationen till systern Kristin Kaspersen

07 jun, 2021 
AvLovisa Ström
Kristin Kaspersen & Malin Berghagen
Malin Berghagen och Kristin Kaspersen är ett av Sveriges kändaste syskon. I podcasten Nemo möter en vän berättar Malin nu om den komplicerade relationen till sin syster.
– Hon är min största utmaning, säger hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Lasse Berghagen och Barbro "Lill-Babs" Svensson var ett par i flera år och under deras tid tillsammans fick de också dottern Malin Berghagen. Men efter tre år som gifta valde de tillslut att gå skilda vägar och Barbro fann sedan kärleken i den norska fotbollsspelaren Kjell Robert Kaspersen. Tillsammans med honom fick hon också dottern Kristin Kaspersen, som sedan skulle komma att bli en välkänd programledare i Sverige.

I podcasten Nemo möter en vän berättar Malin nu om relationen till Kristin.

Malin Berghagen om att Kristin Kaspersen blev en av Sveriges mest folkkära programledare

Kristin är en av Sveriges mest folkkära programledare och har genom åren lett stora program som Idrottsgalan och Fångarna på fortet. Malin däremot har valt ett betydligt mer privat liv där hon bor i Järvsö och bland annat håller på med yoga. Men i Nemo möter en vän förklarar hon att hon absolut inte är avundsjuk på sin lillasyster för hennes framgångar, utan snarare tycker det är skönt att hon har tagit den rollen.

Annons

– Jag kan nästan tycka det är skönt när hon tar den här offentliga biten. Hon är väldigt mycket mer lik mamma än vad jag är och hon äger den på ett genialiskt sätt och har lärt sig väldigt mycket också från mamma och jag tycker det är skönt. Jag känner nästan att det mer är som en avlastning att jag inte måste bäras mammas "arv", utan den tar hon, säger hon innan hon forsätter:

– Hon ger mig en känsla av stolhet. Jag är extremt stolt över Kristin och det hon åstadkommer.

Malin Berghagen om relationen till Kristin Kaspersen – berättar om dilemmat

Men med tanke på att systrarna har vuxit upp med varandra finns det också en hel del som skaver mellan dem, och i podden berättar Malin hur hon än idag försöker jobba med de delarna.

– Hon är också min utmaning för hon är fortfarande min lillasyster, och jag kan triggas av saker hon gör som egentligen handlar om när vi var små. Så alla som har en lillasyster eller lillebror vet vad det innebär, och det jobbar jag fortfarande med. Vi har hängt ihop så mycket när vi var små för när mamma var borta så mycket så blev det liksom vi två på något sätt, förklarar hon.

Annons

Men trots att de har en del saker att jobba på så är Kristin och Malin fortfarande väldigt nära vänner som alltid har varandra när det är tufft.

– Men det bästa jag vet med Kristin är att vi kan jobba på olika plan och bo på olika platser men när det skiter sig så vet jag att hon kommer att vara där, och det vet hon att jag också kommer vara. Om jag ringer och säger att "jag behöver dig nu" så sätter hon sig på ett plan eller i sin bil och släpper allt om det skulle vara så, säger Malin.

Annons