LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasanis ursäkt till tittarna efter svordomen i Nyhetsmorgon

07 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Soraya och Martin i Nyhetsmorgon
Under morgonens sändning av TV4:s Nyhetsmorgon hände det som inte får hända under en direktsändning.
Programledaren Soraya Lavasani har i efterhand bett om ursäkt till tittarna efter missen.
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Soraya Lavasani och Martin Järborg är radarparet som leder TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon tillsammans från måndag till onsdag varje vecka.

Duon har jobbat med varandra under flera års tid fram tills Soraya gick föräldraledighet och då började Martin jobba tillsammans med Maria Forsblom. När Soraya kom tillbaka berättade Maria hur hon upplevde tiden med Martin.

”Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är. Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet. Jag går tillbaka till det upplägg jag hade innan vicket för Soraya och varvar söndagar med torsdagar och fredagar”, skrev Maria då till Hänt.

Men nu är de gamla programledarparet tillbaka och det är vi glada över. I ett inlägg på Instagram beskriver Soraya sin relation med kollegan.

”Gäller att ta vara på varje minut ihop med Martin Järborg och resten av proffsen på redaktionen”, skrev hon nyligen i ett inlägg på Instagram.

Annons

Soraya Lavasanis ursäkt till tittarna efter Nyhetsmorgon

Under morgonens sändning av Nyhetsmorgon ledde Soraya och Martin det tillsammans. När klockan slog halv åtta och det var dags för nyheter glömde Soraya av det och blev så förbannad på sig själv att hon drog till med en svordom – mitt i direktsändning.

I ett klipp på Instagram ser man att Soraya skriker ”fan” och kollar mot sin kollega Martin som skrattar och tar över ordet.

Nu ber Soraya Lavasani om ursäkt till tittarna efter svordomen i Nyhetsmorgon, och passar även på att tacka Martin Järborg för hans hjälp.

När en programledare blir en aningens irriterad över att hon ofta glömmer bort att en nyhetssändning ska påannonseras...FÖRLÅT för svordom i arla morgonstund och TACK Martin Järborg för att du räddar”, skriver hon i inlägget.

Tittarna godtar Sorayas ursäkt och beskriver det som hände som ”mänskligt”. Programledarkollegan Maria Forsblom visar också sitt stöd genom att skämtsamt hänvisa till att det är veckans första dag.

Annons

”Haha, lugnt, det är bara måndag. Då är allt förlåtet”, skriver Maria till Sorayas bild.

Martin lägger också ut på sin Instagram och stöttar kollegan.

”Händer den bästa Soraya Lavasani”.

Ja, allt kan hända i direktsändning och det har Nyhetsmorgons programledare koll på. Men tur då att de har varandra som kan hjälpa till när något oplanerat händer!

FOTO: TV4, Instagram

Annons