Martin Järborg och Maria Forsborgs hårda ord till varandra efter splittringen

Martin och Maria i TV4B

Maria Forsblom och Martin Järborg jobbade förut tätt tillsammans.
Nu gnabbar det på skoj öppet framför alla på Instagram.
”Besviken”, skriver Maria.

Maria Forsblom och Martin Järborg blev en riktigt omtyckt duo när de fick jobba tillsammans under ett års tid.

Men duon kom senare att splittras. Anledningen till att Maria och Martin fick chansen att jobba tillsammans berodde på att Martins gamla parhäst Soraya Lavasani gick på föräldraledighet.

”Min sista vecka på Nyhetsmorgon innan jag går på föräldraledighet. Känns både skönt och surrealistiskt på samma gång. Gäller att ta vara på varje minut ihop med Martin Järborg och resten av proffsen på redaktionen. Och inte minst, er tittare”, skrev Soraya då på Instagram.

Nu är Soraya tillbaka sedan ett par veckor, vilket har gjort att Maria och Martins tvingades att splittras. Maria såg dock ljust på framtiden trots splittringen från Martin.

Det lärde sig Björn av uppbrottet från Alba

”Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är. Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet. Jag går tillbaka till det upplägg jag hade innan vicket för Soraya och varvar söndagar med torsdagar och fredagar”, skrev Maria då till Hänt.

Martin och Marias gnabb framför alla

Men Martin och Maria verkar vara fortsatt goda vänner. På Instagram skojar Maria om att hon råkat säga fel namn till sin kollega Henrik Alsterdal under sändning.

”God morgon! Förutom att jag har svårt att hålla koll på mina kollegors namn (förlåt Henrik) går allt enligt plan och vi har planerat en grym söndagmorgon. Välkommen in!”

Till inlägget frågar Martin nyfiket:

”Haha vad fick Henke heta då?”, varpå Henrik svarar:

”Kärt barn har många namn”.

I tråden av kommentarer berättar en tittare vad Maria sa:

”Johan tror jag”.

Senare kommer även Maria in i kommentarstråden, varpå hon uttrycker skämtsamt sin besvikelse att Martin inte kollat på deras sändning.

”Va?! Var du inte upp 7:58 och såg starten? Besviken”.

Martin svarar:

”Uppe ja! Men tv:n var ockuperad”.

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons starka ord till Robin Bengtsson efter 2 år tillsammans