TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Maria Forsblom och Martin Järborgs splittring i Nyhetsmorgon

22 feb, 2021 
Martin och Maria i Nyhetsmorgon
Maria Forsblom och Martin Järborg är ett radarpar i TV4:s Nyhetsmorgon.
Men under måndagen är Maria utbytt till Jenny Alversjö.
Här är anledningen till att Maria saknas.
Annons
Allt om Maria ForsblomBrand logo
Allt om Maria Forsblom

Ett riktigt folkkärt program på TV4 är morgonprogrammet Nyhetsmorgon. Där får tittarna en chans att hänga med och ta del i det senaste inom nyhetsvärlden. Varje dag i veckan på TV4 och TV4 Play sänds programmet om mornarna och det populära konceptet leds varje morgon av flera etablerade programledare.

Superduon Maria Forsblom och Martin Järborg

Nyhetsmorgon har över fem miljoner tittare i veckan och programledarnas uppdrag är alltså att informera tittarna om vad som står på runt om i världen.

En programledarduo som är hyfsat ny jämfört med journalisten Jenny Strömstedt, 48, och tv-profilen Steffo Törnquist, 64, är superduon Maria Forsblom, 34, och Martin Järborg, 41. De leder morgonshowen måndagar, tisdagar och onsdagar vanligtvis.

Maria Forsblom.

Därför saknas Maria Forsblom

Nu är det återigen måndag – ny vecka, nya tag. Något som däremot inte verkar sig riktigt likt är Nyhetsmorgon?

Annons

Istället för att radarparet Maria Forsblom och Martin Järborg dyker upp i rutan så har Martin sällskap av TV4-profilen Jenny Alversjö, 47. Var är Maria och varför är hon inte vid Martins sida som vanligt i Nyhetsmorgon?

”God morgon vänner! Maria har välförtjänt sportlov så Jenny hoppar in vid Martins sida den här veckan”, skriver Nyhetsmorgon på deras Facebook-sida.

Men att Maria är iväg på sportlov verkar inte påverka tittarna det minsta negativt, tvärtom. I kommentarsfältet till inlägget är många positiva till den nya, men tillfälliga duon.

”Jenny A, ett proffs!”, skriver en, medan flera andra passar på att önska tillfälliga duon en god morgon.

Ja, det var ju ingen rookie som fick hoppa in för Maria. Jenny Alversjö har varit på TV4 i många år och har många fläckfria sändningar på sitt cv. Men hur länge Jenny ska hoppa in för Maria är oklart. Något som däremot verkar mer självklart är att hon sköter jobbet vid Martins sida galant!

Nyhetsmorgon sänds varje vardag från klockan 05.45 till 10.00 på TV4.

FOTO: TV4

Annons