Jenny Strömstedts framtidsbesked om TV4 – efter långa frånvaron

Jenny Strömstedt

Jenny Strömstedt har varit frånvarande från TV4 i snart två månader.
Men nu kommer programledaren äntligen med ett nytt besked om framtiden!

I juni fick TV4-profilen Jenny Strömstedt, 47, ett uppdrag utöver sitt vanliga. Hon var programledare för extrainsatta programmet Mordet på Olof Palme på TV4. Men det gick inte riktigt som Jenny, eller någon annan tänkt sig, då hon vipps från ingenstans förlorade medvetandet och sedan föll ihop på golvet i studion.

Jenny Strömstedt föll ihop under direktsändning

FOTO: TV4

Jenny försvann från kanalen under en period efter kollapsen, och passade på att vila upp sig. Tillslut återvände hon till jobbet i juni, men efter att ha sänt Nyhetsmorgon på midsommarafton tillsammans med Steffo Törnquist, 64, har hon inte synts till.

”Kämpar”

Men nu är det äntligen dags för Jenny att göra en comeback efter den långa frånvaron, något hon delat med sig av till följarna på Instagram.

”Kavlar upp ärmarna, fiffar sommarfötter och letar som en tok efter passerkortet till jobbet”, skriver Jenny Strömstedt på Instagram. Hon fortsätter:

”Checkar in på Tv4 i morgon för första gången på nästan två månader för att förbereda lördagens Nyhetsmorgon och inspelningen av ny säsong av Tillsammans med Strömstedts”.

Att det är hela två månader sedan som tittarna kunnat se Jenny i tv-rutan kan kanske vara svårt att begripa. Men inte har hon fått avsmak efter långa frånvaron – tvärt om!

”Och vet ni – DET SKA BLI SJUKT KUL!”, skriver Jenny på Instagram och erkänner dock att det känns som att ledigheten gått riktigt snabbt.

”Kämpar dock med vemodet över att det gick för fort, i år igen. Bilden är från i helgen. Nattbad med kollokompisar. Definitiv burkstund”, konstaterar Jenny och avslutar med en fråga:

FOTO: TT

”Ps. Kan någon också berätta för mig var min bilnyckel ligger och vilket lösenord har jag till outlook?”

Stödet efter frånvaron

Jennys följare verkar ha längtat efter att se henne i tv-rutan igen, vilket de även framför i kommentarsfältet till programledarens nya bild på Instagram.

”Att du glömt detta är väl ett bevis på att du kopplat av totalt i sommar, när du startar hårddisken kommer det säkert tillbaka”, skriver en.

”Du är saknad i rutan så välkommen tillbaka. Tror både lösenord och bilnyckeln ploppar upp i morgon bitti och allt är som vanligt igen”, fyller en annan i.

”Har längtat efter dig”, kommenterar en tredje person.

Stort lycka till Jenny! Fint att ha dig tillbaka!

FOTO: Anders Wiklund/TT, Olle Sporrong/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Senaste nytt