Sigrid Bernsons starka ord till Robin Bengtsson efter 2 år tillsammans

SIGRID OCH ROBIN

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson fortsätter att glänsa tillsammans! De två träffades i Let's dance 2019 och kärleken sprudlar mellan dem. Nu väljer Sigrid att hylla sin pojkvän inför alla.
”Allt du är, är allt jag någonsin drömt om”, skriver hon.

Robin Bengtsson, 31, och Sigrid Bernson, 32, är ett av Sveriges hetaste kändispar. De träffades när de medverkade tillsammans i tv-programmet Let’s dance 2019. Det dröjde ett bra tag innan turturduvorna valde att bekräfta romansen men sedan julafton 2019 har de valt att flitigt visat upp sitt liv ihop, bland annat på sociala medier för fans och följare.

Robin och Sigrid avslöjade i mars 2020 att de köpt ett gemensamt hus i Vallentuna, strax utanför Stockholm. Villan är 140 kvadratmeter stor med sju rum och en tomt på hela 1 151 kvadratmeter. Under fjolåret har följarna även kunnat ta del av parets renovering och husliv.

LÄS MER: Kalle Moraeus viktras – nya bilden visar

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför medverkar inte Sigrid Bernson i Let's dance 2021

Redan förra året tackade Sigrid Bernson nej till att medverka i Let's dance. Trots att hon är en klar tittarfavorit, som dessutom har kammat hem vinsten. Istället ville hon förra året, likt sin pojkvän Robin, fokusera på det nya hemmet i Vallentuna och ge tid åt varandra.

”Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu! Vi stormtrivs redan. Kommer dela med mig av lite bilder sen när vi får ordning och reda”, skrev hon då på Instagram.

Tittarna fick inte heller i år se Sigrid i tv-rutan. I ett meddelande till Hänt förklarade kanalen om varför hon saknas i år med.

"Det varierar vilka dansare som medverkar från år till år, vi saknar Sigrid, hon är fantastisk", skrev TV4 i ett meddelande till Hänt.

Sigrid Bernsons hyllning till Robin Bengtsson efter 2 år tillsammans

I veckan fyllde Robin Bengtsson 31 år och han blev minst sagt firad av både Sigrid Bernson och sin son William.

”Blev så mysigt firad imorse av Sigrid och Wille. Älskar er så mycket. På tok för många presenter. Men det var ju saker till oss alla tre och presenter till hela familjen är de bästa tycker jag #31”, skrev han på Instagram.

Flera artister grattade även Robin, exempelvis var Jessica Andersson snabb med att skriva: ”Grattis Robin” likaså artisten Sonja Aldén som skrev: ”Grattis!” följt av ett hjärta.

Sigrid har dedikerat ett helt inlägg till Robin där hon beskriver sin kärlek för pojkvännen.

Till bilden skriver Sigrid Bernson: Grattis älskling på din dag. Allt du är, är allt jag någonsin drömt om! Så grattis till mig också!! puss”.

LÄS OCKSÅ: Keyyo ersätter Carola i Let's dance 2021 – så blir kvartsfinalen

LÄS OCKSÅ: Christina Lindberg om maken Tommys sjukdomskamp

FOTO: Jessica Gow/TT / Johan Jeppsson/TT

Senaste nytt