LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kalle Moraeus förvandling efter viktraset i Den stora hälsoresan

28 apr, 2021 
Kalle Moraeus
Kalle Moraeus är en av deltagarna i Den stora hälsoresan.
I över 100 dagar har han tränat stenhårt och det råder ingen tvekan om att han förändrats – för nu visar han upp den stora kroppsförvandlingen!
Annons
Tony om Kalle Moraeus viktresa i Den stora hälsoresanBrand logo
Tony om Kalle Moraeus viktresa i Den stora hälsoresan

Flera kända personer är just nu aktuella i Den stora hälsoresan som hade premiär på Discovery+ den 7:e april. Programmet är en form av realityserie baserad på det extrema träningskonceptet 16 weeks of hell.

I programmet syns deltagarna Sofia Wistam, Kalle Moraeus, Marika Carlsson, Viktor Frisk, Magnus Wislander och Patrick Ekwall träna och gå på strikt kostschema. Och nu är de äntligen färdiga efter månader av slit och strikt träning!

Kalle Moraeus karriärbyte efter svåra krisen

I intervjuprogrammet Carina Bergfeldt som sänds på SVT berättade Kalle Moraeus om den tuffa tiden under coronapandemin. I samband med detta har Kalle behövt göra ett karriärbyte.

Förutom att medverka i Den stora hälsoresan så har Kalle skolat om sig till kock.

– Nu har vi ju hamnat i en situation som är att mitt yrke finns inte just nu som musiker och artist. Det är nedlagt. Jag har tillbringat hela mitt vuxna liv åt att gå omkring och tänka på ”vad skulle hända om jag skulle förlora ett finger eller bli sjuk så jag inte kan spela mer?” Och så händer det. Jag blir alltså helt ifråntagen hela min försörjning, sa han i programmet.

Annons

Idag är han kock på sin egen eventgård i Orsa.

– Jag kan laga lite mat, jag älskar att laga mat och tiden bara springer iväg när jag jobbar i kök, så det fick väl bli kock, avslöjade Kalle.

Kalle Moraeus stora förvandling – nya bilderna visar

Nu har Kalle med deltagarna publicerat flera bilder på sig själva för att fira att de är klara med hälsoresan. Nu visar Kalle Moraeus upp den stora förvandlingen och det är en enorm skillnad – det råder ingen tvekan om Kalle Moraeus har förändrats, nu visar han upp kroppsförvandlingen för följarna!

”111 dagar avklarade. Sista dagen i 16 weeks of hell imorgon. Träning å mätning. Tack OTC i orsa för stödet. Tack tobbe persson för inspiration och kunskap.”, skriver Kalle Moraeus på Instagram.

Annons

Samtidigt publicerade Sofia Wistam en bild, där hon firar med samtliga deltagare.

Och även här går det att se en tydlig förvandling på Kalle Moraeus och de andra deltagarna.

”Vi är i mål!!! Mycket har hänt på vägen. Följ vår resa på @discoveryplusse”.

Även Viktor Frisk berättar att han blivit god vän med Kalle Moraeus och publicerar en bild på de två tillsammans firandes! Även här går det att se en förvandling i ansiktet på de båda.

Viktor Frisk och Kalle Moraeus

Till bilden skriver han: ”Har träffat mig en bästavän”

FOTO: Instagram/Fredrik Persson/TT

Annons