Keyyo ersätter Carola i Let's dance 2021 – så blir kvartsfinalen

Keyyo ersätter Carola
Breaking

Carola Häggkvist har valt att lämna Let's dance på grund av utmattningssyndrom.
Nu meddelar TV4 att Keyyo kommer ersätta Carola.
Hon får med andra ord en till chans i tävlingen efter att ha åkt ut förra veckan.
– Det känns jättekul, lite oväntat, säger Keyyo till TV4.

Carola Häggkvist, 54, har valt att hoppa av Let’s dance 2021 på grund av hälsoskäl. Detta bekräftade TV4 under gårdagen. Nu meddelar kanalen att den tidigare deltagaren Kristina ”Keyyo” Petrushina ersätter Carola i Let's dance, vilket kanalen rapporterar i ett nytt inslag på TV4 play. Keyyo åkte ut förra veckan men får nu alltså en chans att tävla igen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Carolas stora sorg efter dödsfallet i familjen

Därför valde Carola att lämna Let's dance – drabbad av utmattning

Carola har gått ut själv och berättat den verkliga anledningen bakom beslutet på Instagram. Till en bild på henne och danspartnern Tobias Karlsson förklarar hon hur det ligger till. Artisten skriver bland annat att hon drabbats av utmattningssyndrom.

”Hela min själ och kropp har ropat på återhämtning i flera veckor nu men jag har kämpat på trots knä/axel,handleds och ryggskador, hamstrings inflammation, sår mellan tårna och elaka munblåsor som påföljd av utmattning som läkaren tydligt kunde konstatera.”

Hon larmade dessutom produktionen om sitt tillstånd men fick till svars att det är så det fungerar.

”När man tappar aptiten och sömnen uteblir för att kroppen går på högvarv. Senast i lördags slog yrseln till och luften tog slut vid några tillfällen att jag inte kunde andas. Vart går gränsen? Hur långt ska man pusha sig? När ska man säga till att nu räcker det? Jag har reagerat ett flertal gånger över det tuffa tempot till produktionen men fått till svar att så är upplägget”

Keyyo ersätter Carola – tittarnas starka reaktioner

På lördag är det kvartsfinal och med tanke på Carolas avhopp har TV4 fått tänka om. Keyyo med danspartnern Hugo Gustafsson kommer nu få en andra chans i programmet och ersätter schlagerstjärnan.

– Det känns jättekul, lite oväntat, säger Keyyo till TV4.

Keyyo avslöjade även att hon inte var helt säker på att hon skulle tacka ja till erbjudandet om att få komma tillbaka.

– Nej, det var det absolut inte. Förra veckan var ganska påfrestande, kroppen fick ta en del stryk på knä och nacke. Sen blev jag ärligt talat ganska ledsen och besviken när vi åkte ut. Så när jag fick frågan igen var det ganska tudelade känslor. Jag var ganska sugen på att komma tillbaka och köra igen, men jag är också lite rädd för man kan åka ut igen självklart, säger Keyyo.

Tittarna verkar minst sagt ha starka reaktioner och bara positiva och glada sådana! Fler kommenterar sin glädje på Let's dance Instagram.

”Så himla roligt att Keyyo och Hugo kommer tillbaka. Jag är så himla glad för deras skull. Lycka till och välkommen tillbaka”, skriver en tittare. Följt av en annan: ”Helt rättvist! Och Keyyo förtjänade inte att åka ut förra veckan ändå”.

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlssons första ord om Carolas avhopp i Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Artister och deltagare i Så mycket bättre 2021

FOTO: TV4

503 Service Unavailable

Senaste nytt