LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tobias Karlssons första ord om Carolas avhopp i Let's dance 2021

27 apr, 2021 
Tobias Karlsson
Carola Häggkvist väljer att lämna Let's dance 2021 på grund av medicinska skäl, enligt TV4.
Nu skriver Carolas danspartner Tobias Karlsson om sorgen över Carolas beslut.
”Vår resa stannar tyvärr här”, skriver proffsdansaren.
Annons
Därför hoppar Carola av Let's DanceBrand logo
Därför hoppar Carola av Let's Dance

Carola Häggkvist, 54, väljer att hoppa av Let’s dance 2021 på grund av hälsoskäl. Detta bekräftade TV4 under tisdagsförmiddagen.

– Jättetråkigt att en sådan stjärna lämnar. Alla värnar om att Carola ska må bra, säger Petra Mede i i TV4:s nyhetssändning och fortsätter:

– Hälsan går alltid först, sen har inte jag några detaljer utan det är hälsoskäl. Vi älskar ju Carola, vi vill ju att hon ska kunna vara på scenen länge till!

Därför hoppar Carola av Let's dance

Carola har varit en solklar tittarfavorit tillsammans med proffsdansaren Tobias Karlsson. Kanalen har velat ha med artisten sedan Let's dance startade, men det var inte förrän 2021 som hon tackade ja.

Under veckorna har schlagerdrottningen verkligen glänst på dansgolvet och det råder ingen tvekan om att hon jobbat hårt för att få så höga poäng av juryn.

Men nu kommer vi inte få se Carola i rutan längre – hon hoppar av med omedelbar verkan och enligt TV4 är det på grund av medicinska skäl. Under säsongens gång har det varit tufft, vilket Carola tidigare har berättat för Aftonbladet.

Annons

– Jag är ensamstående mamma och det är många bitar som jag ska klara av. Jag vänder ut och in på mig själv i allt det här och alla synkar och allt. Jag har heller ingen ny kärlek som får mig att få fjärilar i magen och energi, sa hon då.

Tobias Karlssons egna ord om Carolas avhopp

Carolas danspartner Tobias Karlsson berättar nu i ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram om hur ledsen han är, men att han önskar Carola all lycka och respekterar hennes beslut.

”Vår resa stannar tyvärr här.Jag så enormt stolt över vad vi har åstadkommit i programmet , vi har kämpat och haft en fantastisk resa tillsammans. som vi har skrattat. Vi spenderade gårdagen i varandras sällskap och jag respekterar Carolas beslut till 100 procent. Hälsan framför allt och man måste alltid lyssna till vad kroppen säger. Det kan vi alla bli bättre på. Jag är så klart ledsen och nedstämd då vi hade börjat känna finalvittring och för att dansen är mitt liv och mitt levebröd.”

Annons

”Jag älskar ”Lets dance” och det bästa jag vet är att lyfta en annan människa och där är ju formatet ett unikt forum att få lov att göra det.Produktionen och kanalen har varit fantastiska och vi har fått all hjälp vi kunnat önska..Jag vill tacka ALLA som röstat , peppat och skickat kärlek under vår resas gång.. men tyvärr så slutar den alldeles för tidigt.Massa kärlek och styrka till dig Carolas och vi ses snart. Var med mig och skicka massa kärlek till Carola”

Hänt har sökt Tobias Karlsson och Carola Häggkvist.

FOTO: Jeppe Gustafsson/TT, TV4

Annons