Julia Franzén om skönhetsingreppen efter kritiken från följarna

JULIA FRANZÉN

Julia Franzén blev en stor tittarfavorit förra året när hon medverkade i Robinson. Nu är hon aktuell i den första säsongen av Bachelorette Sverige.
Tv-profilen har tidigare varit öppen med att hon har låtit utföra en hel del skönhetsingrepp – nu berättar hon återigen om dessa.

Under hösten 2021 har programmet Bachelorette Sverige premiär på TV4. Tidigare har kanalen haft programmet Bachelor genom åren, som i princip är samma program fast det då är en män som söker kärleken.

Sveriges första bachelorette är ingen mindre än Julia Franzén, 30!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Carola hoppar av Let's dance på grund av medicinska skäl
Breaking

Därför känner du igen Julia Franzén

Julia är nog inte ett främmande ansikte för svenska folket. Det finns stor chans att du sett henne på sociala medier eller i tv-rutan i olika sammanhang.

Hon medverkade nämligen i TV4:s Robinson förra året och blev snabbt omtyckt av tittarna. Under säsongen kom hon ganska långt och fick beröm för sin inställning och ärlighet under inspelningarna.

Utöver Robinson har vi kunnat se Julia Franzén i dokusåpan Cirkus Magaluf som gick av stapeln på TV3 och Viafree för ett par år sedan. Serien följde personalen på nattklubben Grabbarna Grus i Magaluf.

Dokusåpan beskrevs som en skandalsåpa och förutom att Julia Franzén var en av deltagarna kunde vi se tidigare Paradise hotel-profiler som Adrian Montin och Smail Alihodzic.

Julia jobbar inte bara med tv utan även sociala medier. På Instagram är hon rejält omtyckt av följarna och kommer dagligen med nya uppdateringar.

Julia Franzén
Karin Törnblom/TT

Julia Franzén om skönhetsingreppen

Julia är en väldigt öppen person och har många gånger tidigare varit öppen med att hon gjort en hel del skönhetsingrepp som botox och fillers. Under en tidigare frågestund avslöjade Robinson-profilen att en operation gick så fel att hon inte kunde andas.

”Bröst en gång och näsa tre gånger (andra gången för att jag inte var nöjd och tredje gången för att jag inte kunde andas..)”, skriver hon på frågan om vilka operationer hon har gjort.

Nu ger hon ytterligare svar till följarna efter kritiken gällande skönhetsingreppen.

”Jag gör inte en enda NY behandling, alla dessa behandlingar har jag gjort flera gånger i mitt liv, det är bara det att nu göra jag alla på samma gång! Så att säga ”neeeej du behöver inte fillers du är så fin och naturlig” – jaså du vet hur jag såg ut för 6 år sen innan jag började med fillers?”, skriver Julia Franzén på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning om Viktor Philipsons frånvaro under graviditeten

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i Älskar, älskar inte

FOTO: TV4 / Youtube