Carolina Gynning om Viktor Philipsons frånvaro under graviditeten

Carolina Gynning och Viktor

Carolina Gynning väntar sitt tredje barn tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson.
Men på senaste tiden har de två inte synts umgås på samma sätt som förr. Vad beror det på?
Nu avslöjar Carolina hela sanningen.

Det var i början av året som tv-profilen, poddaren och omtycka konstnären Carolina Gynning, 42, avslöjade att hon väntar barn med pojkvännen Viktor Philipson. Det blir deras första gemensamma barn och Viktors allra första. Från en tidigare relation med Alexander Lydecker har Carolina även döttrarna Alicia och Adele.

Barnet är beräknad att komma i juni och Carolina avslöjade den glada nyheten i januari med orden: ”Ett nytt liv växer inuti mig... Det är den största välsignelsen... Jag kan inte förstå att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skrev konstnären på sin Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Petra Mede om verkliga relationen till dotterns pappa

Hittade tillbaka till varandra igen – efter uppbrottet under sommaren

Förra året bekräftade Carolina Gynning att hon och Viktor valt att pausa relationen under sommaren, men i augusti hade de hittat tillbaka till varandra igen efter uppbrottet.

– Ja, det stämmer. Vi hade det turbulent under senvåren. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra, berättade hon då för Expressen.

Carolina Gynning har dessutom varit öppen om hur graviditeten har gått i den egna podden Gynning & Berg hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carina Berg. Och det har inte varit så lätt alla gånger, hon har både mått psykiskt och fysiskt dåligt emellanåt.

– Jag mår så psykiskt dåligt nu Berg, du vet ju vad jag har tagit mig igenom här, sa hon i podden följt av:

– Urinvägsinfektion, vi fruntimmer som är här i podden och lyssnar. Det är fan det värsta man kan ha. Va fan här sitter jag och har ont när jag kissar och kan inte sova.

Gynning avslöjar sanningen om Viktor Philipsons frånvaro

För ett tag sedan kunde vi se Carolina visa upp Viktor igen på sociala medier. De två syntes grilla tillsammans bland annat på Instagram story.

Carolina var dessutom på en ritual-resa till Ibiza nyligen. Med henne på resan fanns dock inte Viktor Philipson, utan hennes mamma. Carolinas ritualer på resan drog åt sig följarnas uppmärksamhet, men det var framför allt frågor om var Viktor höll hus.

Carolina Gynning har nu bekräftat för Expressen i ett sms att relationen är hur bra som helst och förklarade varför Viktor Philipson inte följde med på resan.

”Allt är super mellan mig och Viktor” skriver hon i ett sms följt av en förklaring om varför hon reste själv med sin mamma:

”Jag ville resa med min mamma denna gång för Viktor kunde inte vara ledig från jobbet.”

LÄS OCKSÅ: Elena Belles svar efter följarnas kritik mot festresan i Mexiko

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks starka kärleksord till Jesper Parnevik

FOTO: Youtube

Senaste nytt