Elena Belles svar efter följarnas kritik mot festresan i Mexiko

Elena Belle

Elena Belle befinner sig i Mexiko med ett par vänner.
Där råder inte samma restriktioner som i Sverige – men trots detta har Hollywoodfrun fått en hel del kritik.
Nu svarar Elena på kritiken hon fått i sociala medier.

Det har gått lite mer än ett år sedan Hollywoodfrun Elena Belles, 35, make Michael Theanne avled vid 45 års ålder. Den ofattbara händelsen skedde under en promenad med parets hundar. Länge var dödsorsaken okänd men efter en obduktion visade det sig att Michael lidit av ett dolt hjärtfel.

LÄS MER: Därför skilde sig Stefan Odelberg och Berna Inceoglu
Exklusivt

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle till Expressen då.

Sedan dess har Elena och parets dotter Luna, 3, försökt gå vidare så gott de bara kunnat. Bland annat har de flyttat till en lägenhet, för att inte påminnas om Michael i hemmet. Lägenheten ska också ligga i Los Angeles och vara utrustad med stora säkerhetsåtgärder.

Elena Belles nya liv efter tragedin

Sedan makens bortgång har Elena Belle flera gånger delat med sig av saknaden som Michael lämnat efter sig.

Hon delar regelbundet med sig av uppdateringar om honom för att Luna inte ska glömma bort vem han var.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men den senaste tiden verkar det som att Elena försöker hitta på så många roliga saker som möjligt. Nyligen befann hon sig i skidbackarna i västra Kalifornien för lite avkoppling och härlig skidåkning.

Dock gick det inte riktigt som hon tänkt sig då olyckan plötsligt var framme. Det slutade med ett läkarbesök och en period av rehab. Men lyckligtvis fick hon goda besked av läkaren, Hollywoodfrun hade nämligen hämtat sig mycket bättre än väntat och hon lovades att snart få gå i klackar igen.

Elenas svar efter kritiken om festresan

Nu verkar läkningstiden vara över för Elena, för nu syns hon i både klackar och klänning och någon krämpa i benet ser ut att vara ett minne blott. Elena befinner sig i mexikanska Tulum där syns hon bland andra med sin bror Josef Peyre och hans flickvän.

Följarna har även kunnat se Elena Belle på vilda fester, så med andra ord har Mexiko andra restriktioner än vad Sverige har när det kommer till corona.

Men Elenas festande har lett till att hon fått kritik av fansen. Det har uppenbarligen gått så långt att hon nu väljer att svara på kritiken.

”Till alla som frågar hur vi kan festa under Covid: vi är fullt vaccinerade och vi gör Covid-tester innan vi går in på festerna.”, skriver hon på sin Instagram-story.

Elena Belle Instagram

Elena festar på restaurangen Rosa negra i Tulum

Foto: Instagram

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Viaplay

LÄS OCKSÅ: Elena Belles offentliga ord till Gunilla Persson efter bilden på Iris

LÄS OCKSÅ: Elena Belles svar på barnfrågan efter maken Michael Theannes död