Elena Belles nya familjeglädje efter maken Michaels död

Elena Belle

Det var bara några dagar sedan Elena Belle avslöjade att hon och dottern Luna valt att flytta från sin gamla bostad i Los Angeles.
Nu visar hon för första gången upp lägenheten.
"Det är inte klart ännu", skriver hon på Instagram.

Det var i mars som Elena Belle, 35, slogs av en plötslig sorg efter att hennes make Michael Theanne dött – bara 45 år gammal. Michael var ute på en promenad med parets hundar då han föll ihop i närheten av villan i Los Angeles. Orsaken bakom Michaels bortgång var länge oklar men för ett par veckor sedan kunde Elena Belle berätta för Expressen att det var en kronisk sjukdom som låg till grund för tragedin.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Svenska Hollywoodfruar-profilen då.

Efter makens död har Elena Belle flera gånger delat med sig om sina känslor på sociala medier. Bland annat har hon flera gånger uttryckt att hon tycker att det känns otryggt i det hus som hon bodde i tillsammans med Michael och dottern Luna, 2.

”Jag har fått många frågor om varför jag måste flytta. Svaret är att jag inte måste göra det. Men jag är rädd att bo i ett stort hus ensam med en bebis. Jag föredrar att bo i en lägenhet som är övervakad 24/7, skrev Elena Belle då.

Flyttade från huset

Och så för ett par dagar sedan avslöjade Elena Belle i en story på Instagram att hon och dottern flyttat från huset – till en lägenhet i samma område. Det var under en frågestund på Instagram som tv-profilen berättade om flytten, som skedde för ungefär en vecka sedan.

“Jag har fått många frågor om vi har flyttat eller inte”, skriver Elena och fortsätter:

“Svaret är ja, vi flyttade för två dagar sedan. Och vi älskar det här stället. Det känns väldigt tryggt och mysigt. Jag har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”, berättade hon då.

Elena Belles nya lägenhet

Nu visar Elena Belle också upp bilder på nya lägenheten som ännu inte är helt iordningställd.

Se bilderna här: