ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför skilde sig Stefan Odelberg och Berna Inceoglu

26 apr, 2021 
Stefan Odelberg, Berna Incenoglu
Bingolottos stjärnskott Stefan Odelberg och hans ex-hustru Berna Inceoglu gick skilda vägar efter åtta år tillsammans. Men nu berättar Stefan för Hänt vad det var som faktiskt hände mellan makarna.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Stefan Odelberg, 46, har blivit ett välkänt ansikte för svenska folket efter hans roll som programledare för Bingolotto på TV4. Ihop med Lotta Engberg, 58, turas han nu om att dela ut miljoner till lyckliga bingo-vinnare.

Innan Stefan debuterade i programmet visste han inte riktigt hur han skulle reagera på att alltid vara den som delar ut vinsterna – istället för att vara den som faktiskt tar emot dem.

– innan han började trodde han att han själv skulle bli sugen på att vinna, lite avundsjuk, men han förvånade sig själv, han blir på riktigt glad över att se andra vinna), säger han till Hänt.

Stefan Odelberg om relationen till Lotta Engberg

Stefan stormtrivs med andra ord i rollen som programledare för det omåttligt populära underhållningsprogrammet. Nu berättar Stefan för Hänt att samarbetet mellan honom och Lotta dessutom funkar otroligt bra. De är väldigt flexibla med varandras scheman och ofta hoppar de in för varandra när den andra vill vara ledig.

Stefan Odelberg
Det blir ofta guldregn i Bingolotto-studion

Men till skillnad från Lotta, som verkar ha det hur bra som helst i kärleksrelationen med doktor Mikael Sandström, 62, har det varit lite annorlunda för Stefan. I början av året kunde han nämligen avslöja att han nyligen blivit singel. Detta efter att ha varit gift med ex-hustrun Berna Inceoglu i fem års tid.

Annons

”Både jag och Berna tycker att vår relation har berikat våra liv massor. Att kunna ha en fortsatt relation med någon man levt ihop med är en rikedom och ynnest även om man inte längre är gift”, skrev Stefan då i ett sms till Hänt.

Det var med andra ord en bra skilsmässa – något som Stefan nu även kan bekräfta.

– Vi var ju överens om detta och hade en så där fin separation. Det är nog inte många som kan säga att de älskade varandra när de går isär också, säger han till Hänt.

Därför skiljde sig Stefan och Berna – efter fem år som gifta

Men nu berättar Stefan för Hänt om den verkliga orsaken till varför det inte höll mellan honom och Berna. Det berodde nämligen på att gnistan mellan dem inte längre fanns där.

– Men så vi kände ju så här att vi tycker om varandra, vi är måna om varandra, men vi kände att nu är det dags att leta vidare till att få ännu mer, säger han och fortsätter:

Annons

– Man ska inte nöja sig med att känna att "ja men nu lever vi och nu går vi i de här spåren" och sådär. Att liksom hitta ytterligare en nivå på det och det tycker jag är ganska häftigt.

Just de där spåren som vissa par kanske fastnar i är något som Stefan och Berna ville undvika, för Stefan vill inte leva ihop med någon om inte alla pusselbitar är på plats.

– Jag tror att man kan lära sig att leva med varandra. Jag tror att många gör det, liksom tänker att "vi gör det för barnens skull" men kanske inte så mycket mer, det blir bekvämt liksom, säger han och fortsätter:

– Jag tror att det är faktiskt svårt att vända på såna grejer. Man kan nöja sig, det kan man göra, eller man kan sådär bestämma att ha sex två gånger i veckan. Men jag vill inte leva på det sättet. Det känns inte så roligt.

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

Annons