Lotta Engbergs frånvaro Bingolotto – därför saknas hon i rutan

Stefan Odelberg, Lotta Engberg

Lotta Engberg och Stefan Odelberg turas om att leda Bingolotto. Men nu har det varit Stefan som styrt skutan två veckor i rad, medans Lotta har lyst med sin frånvaro.
”Ikväll är Lotta ledig”, skriver Bingolotto till Hänt.

Efter att Rickard Olsson, 54, beslutade sig för att sluta som programledare för Bingolotto blev det snabbt klart vilka som skulle ta över. Lotta Engberg, 58, som tidigare haft rollen bestämde sig för att återvända och som partner fick hon Stefan Odelberg, 46. Duon har sedan dess turats om att leda det populära söndagsprogrammet.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines första bild på flera månader

Men ibland får tittarna se Lotta och Stefan programleda ihop! På senaste tiden har duon synts tillsammans i rutan två gånger, den ena gången var i julas, när de ledde den populära uppesittarkvällen, men även i påskas. Men under Bingolottos nyårssändning var Stefan utbytt och i rutan syntes istället av Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 51, vid Lottas sida.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper Janebrink och Agneta Sjödin i Bingolotto

Casper har tidigare berättat för Hänt att drömmen om att leda Bingolotto funnits med ett bra tag.

– För några år sedan gjorde jag ett Bingolotto-program, då jag hoppade in som vikarie för Ingvar Oldsberg. Och då sa jag till produktionen att det här var kul, det här gör jag gärna om igen. Det har väl funnits kvar lite grann hos dem att jag har haft intresse för det där. Så nu dök frågan upp och jag sa självklart, sa han då.

Caspers inhopp runt nyåret såg länge ut att bara vara en engångsföreteelse, men nyligen gick Bingolotto ut med en glad nyhet. Drömmarna om Bingolotto har nämligen slagit in för Casper, för i sommar ska han leda bingo-programmet på heltid ihop med Agneta Sjödin, 53.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Förra söndagen var det Stefan Odelberg som höll i taktpinnen för Bingolotto. Som vanligt korades det flera lyckliga vinnare och det var en hel del guldkonfetti i studion efter programmet.

Därför saknas Lotta Engberg i Bingolotto

Inför kvällens program vankas det en miljontät aprilfinal och det är rockbandet Lillasyster och sångerskan Anna Stadling som står för musiken. Men det är nu återigen Stefan som styr programmet, för andra veckan i rad. Eftersom Stefan och Lotta brukar turas om med sändningarna så är nu den stora frågan: var håller Lotta hus?

Nu förklarar Bingolotto för Hänt att det helt enkelt har att göra med programledarnas scheman.

”Stefan kör ikväll! Det varierar beroende på semestrar, andra inbokade jobb mm.”, skriver han till Hänt och fortsätter:

”Ikväll är Lotta ledig helt enkelt.”

Men tittarna som föredrar Lotta i rutan kan nu pusta ut, för hon är tillbaka i programmet redan nästa söndag! Och för dem som gillar att se Lotta och Stefan tillsammans så är det lika bra att boka in den 25 juni i almanackan.

FOTO: Tommy Holl/TT, Facebook

LÄS OCKSÅ: Bingolotto-Stefan Odelberg om relationen till sin pappa

LÄS OCKSÅ: Tittarnas skarpa kritik mot Bingolotto efter Donnez uppträdande