Prinsessan Madeleines första bild på sig själv på över fyra månader

Nu börjar det vända för prinsessan Madeleine, som varit fast i USA under hela pandemin. Men nyligen kom den glada nyheten att hon fått vaccin! Det firar hon nu genom att lägga upp en ny bild på sig själv – som inte hört till det vanliga den senaste tiden.

Prinsessan Madeleine, 38, och maken Chris O’Neill, 46, har ett tufft år bakom sig. Det har varit många dystra besked som har gjort att de helt enkelt inte kunnat lämna Florida.

Tillsammans har de barnen Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, 2. Under årens lopp har de upplevt mycket tillsammans och bott i städer som New York, London och Stockholm. Men sedan sommaren 2018 har de slagit sig ned i soliga Miami.

Men trots att Madeleine valt att bo på andra sidan Atlanten är hennes engagemang fortfarande stort i Sverige. Prinsessan brinner för barns rättigheter och sedan många år tillbaka är ett av hennes kungliga uppdrag att jobba med organisationen Childhood Foundation. Hon gör det tillsammans med mamma drottning Silvia, 76.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Glädjande nyheter – alla i Miami ska vaccineras

Under årens lopp har prinsessan visat sitt stora engagemang för den kungliga organisationen. I höstas debuterade hon genom att skriva barnboken Stella and the secret, i samarbete med Childhood Foundation. Boken handlade om att man ska prata mer med sina barn – även om det är jobbiga saker.

”Jag hoppas att den här boken inspirerar er till att prata med era barn om saker som kan kännas jobbigt. Ju mer vi pratar med våra barn, desto enklare blir det för dem att berätta om något känns fel.”, skrev Madeleine då på Instagram.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

LÄS MER: Glädjebeskedet för Madeleine och Chris

Normalt sett brukar prinsessan Madeleine åka hem till Sverige flera gånger per år, både för att hon jobbar med organisationen, men även för att närvara vid kungliga sammankomster. Men det här året har inget varit sig likt. Dock ser det ut som att vi börjar se ljuset i tunneln nu, för prinsessan och maken Chris O'Neill har fått vaccin!

– Prinsessan och Chris O’Neill har blivit vaccinerade, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Prinsessan Madeleines första bild på sig själv – på flera månader

Det glada beskedet verkar ha smittat av sig även på Madeleines sociala medier. För nu har hon valt att lägga upp en bild på sig själv på hennes Insta-story. Detta är inget som hör till det vanliga för prinsessan, det är nämligen drygt fyra månader hon senast la upp en bild på sig själv!

Men det är inte vilken bild som helst, självklart är den upplagd i syfte om att sprida arbetet som Childhood Foundation gör. På bilden skriver hon:

”Så stolt över att #GoBlue idag med Childhood-USA.”

Hon förklarar att april månad är månaden då man uppmärksammar våldet mot barn lite extra.

”Jag och min familj investerar nu i en säkrare framtid för våra yngsta; ett uppdrag som jag och min mamma haft i över 20 år.”, skriver prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine

Prinsessans första bild på flera månader.

Foto: Instagram

FOTO: Christine Olsson/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines ilska efter orden om 3-åriga dottern Adrienne

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Sofias beslut för Julian – stora skillnaden från Madeleine

Senaste nytt