LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleines ilska efter orden om 3-åriga dottern Adrienne

22 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Prinsessan Madeleine har haft ett tufft år bakom sig och har inte kunnat hälsa på sin släkt och vänner.
Nu ryter hon ifrån efter att ha mötts av lustiga kommentarer om treåriga dottern Adrienne.
Annons
5 charmiga ögonblick med prinsessan EstelleBrand logo
5 charmiga ögonblick med prinsessan Estelle

Prinsessan Madeleine och maken Chris O´Neill har hunnit varit gifta i hela sju år. Under årens gång har de fått barnen Leonore, Nicolas och Adrienne tillsammans. Länge flyttade familjen mellan New York, London och Stockholm men sommaren 2018 bestämde de sig för att slå sig ner för gott och flyttade till soliga Miami i Florida.

På Madeleines egna Instagram har hennes svenska fans kunnat följa hennes vardag tillsammans med Chris och barnen. För det mesta har familjen trivts i sitt nya hem men sedan coronapandemins intrång har Madeleine tvingats till ett annat liv än vad hon är van vid. I över ett år har prinsessan varit isolerad i USA utan att kunna komma hem för att hälsa på familjen en enda gång. Istället har Madeleine och barnen fått umgås med den övriga släkten digitalt, något som flera gånger har förespråkats av inte minst kungen.

Annons

Självklart måste dock den långa frånvaron vara tråkig för Madeleine som under årets gång har missat flera viktiga händelser som hon annars brukar närvara vid. Bland annat kunde hon inte vara med och fira storasyster kronprinsessan Victorias födelsedag. Inte heller har hon kunnat hälsa sin bror prins Carl Philip och prinsessan Sofias nyfödde son Julian till världen.

Glädjebeskedet efter tuffa året

För en tid sedan kom dock ett riktigt glädjebesked för familjen borta i Miami. Området har varit hårt drabbat av corona och under perioder har invånarna i staden tvingats leva under hårda restriktioner. Men när vaccinationerna börjat komma igång i stora delar av världen har man nu kunnat lätta på de tillfälliga reglerna.

Kravet på munskydd återstår fortfarande men annars har prinsessan Madeleine och familjen betydligt större frihet för första gången på länge.

Under frånvaron har prinsessans Instagram-konto fått betydligt större vikt då hon inte vill tappa kontakten med hemlandet. Men precis som alla andra möts Madeleine ibland av innehåll på sociala medier som hon inte tycker om.

Annons

Prinsessan Madeleines ilska

På Twitter påstår sig nu en användare ha blivit blockad av prinsessan efter att i hennes kommentarsfält skämtat om dottern Adrienne.

”Blev alltså blockad av prinsessan Madeleine pga detta”, skriver Twitter-användaren och bifogar en skärmdump där man ser kommentarerna, enligt Svensk Dam.

Bland annat ska personen ha gjort sig lustig över lillprinsessans namn:

”Hur svarar Adrienne i telefon? 'A d rienne”, ska han ha skrivit i kommentarsfältet.

FOTO: TT

Annons