TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tittarnas skarpa kritik mot Bingolotto efter Donnez uppträdande

21 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Bingolotto Donnez
Förra söndagen var det inga mindre än dansbanet Donnez som gästade Bingolotto för att bjuda på underhållning. Men efter Donnez uppträdande var det många tittare som var upprörda. Nu riktar de skarp kritik mot programmet.
”Bedrövligt”, skriver en.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och har genom åren letts av en hel del folkkära programledare. Förra sommaren stod det klart att det var Lotta Engberg och Stefan Odelberg som skulle ta över programmet, och sedan dess har den populära duon gjort minst sagt succé. Men nu kritiseras Bingolotto efter en händelse i programmet.

Donnez tuffa år – så tog de sig ur krisen

Varje söndag brukar Bingolotto gästas av diverse folkkära profiler och band, och i söndags var det inga mindre än dansbandet Donnez som stod för en del utav underhållningen.

Donnez bildades år 2000 och har med åren blivit ett av Sveriges populäraste dansband. Med låtar som En tiger i sängen, Akta dig för svärmor och 140 mil har de turnerat Sverige runt med hundratals spelningar per år. Men som för många andra har det senaste året varit annorlunda för bandet.

Annons

I samband med coronapandemin ställdes alla deras spelningar in och gruppen var istället tvungna att tänka om. Men med kriser kommer också nya lösningar och gruppen löste det på ett minst sagt kreativt sätt. Istället för att åka runt i landet och möta publiken bjöd de istället in de till sitt vardagsrum genom att livestreama via sin Facebook- och Youtube-kanal en gång i veckan - något som fick stort genomslag både bland media och deras fans. Men efter deras uppträdande i Bingolotto var publiken trots det inte nöjda.

Tittarnas kritik efter dansbandet Donnez uppträdande i Bingolotto

I programmet uppträdde Donnez med låten Hon ville ha Måns, och som vanligt gjorde de succé. Men det var inte deras framträdande tittarna var besvikna över, utan snarare att de inte fick uppträda mer. I programmet fick de nämligen bara utrymme till att framföra en sång, och det tittarna reagerade på var att de inte heller fick någon intervju innan de var tvungna att lämna studion. På Bingolottos sociala medier skriver de om deras besvikelse över hur det blev.

Annons

”Tråkigt att det bara var en låt. Ingen intervju eller något. Värdelöst dåligt, Bingolotto!”, skriver bland annat en tittare.

”Bedrövligt att de bara fick spela en låt. Inte en intervju, ingenting. Bedrövligt dåligt”, skriver en annan.

”Mer tid för dansbanden! För dåligt att Donnez endast fick framföra en låt. Men bättre än nada”, skriver en tredje.

Bingolotto har svarat på kritiken genom att tacka för att de kommer med feedback.

Annons