TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Mikael Sandström om nya projektet Utforska vården med doktor Mikael

15 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Doktor Mikael Sandström
Det senaste året har doktor Mikael Sandström och Lotta Engbergs kärlekssaga skapat stora rubriker.
Men efter att paret flyttat ihop har det varit märkligt tyst från TV4-läkaren.
Nu jublar följarna efter doktor Mikaels avslöjande om nya jobbet.
Annons
5 anledningar att älska Mikael SandströmBrand logo
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Det var i somras som Lotta Engberg, 58, och doktor Mikael Sandström, 62, till allas förtjusning visade upp sin kärlek i offentligheten för första gången. Sedan dess har kärleken sprudlat och under året som gått har paret tagit många viktiga steg i förhållandet.

Som de flesta vet vid det här laget började Lotta och Mikaels kärlekssaga med att Lotta i en intervju sa att ”den där tv-doktorn verkar ju trevlig”. För en tid sedan gästades paret av Jenny Strömstedt, 48, och Niklas Strömstedt, 62, i Tillsammans med Strömstedts.

Programmet var fyllt av känslor och det blev både tårar och skratt. Bland annat blev Lotta helt tårögd då hon berättade om sin relation till Mikael.

– Jag vill inte tänka så mycket, jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu får jag tårar i ögonen bara för jag sa så, sa Lotta då och torkade snabbt bort tårarna.

Mystiska tystnaden efter flytten

Lotta och Mikaels relation har väckt en enorm uppmärksamhet och bara under det gångna året har den skapat flera stora rubriker. I början av året höjdes intresset för paret ytterligare när det stod klart att de köpt hus tillsammans.

Annons

Nyheten kom efter att Mikael i höstas sålde sitt lyxhus i Hallstahammar för ett samboliv med Lotta som även hon sålt sitt tidigare hem. Snart stod det dock klart att paret inte skulle bli utan tak över huvudet. Tillsammans har de köpt ett hus i Göteborg där Lotta bott sedan länge.

I mars gick flyttlasset och TV4-tittarna fick äntligen en första titt på de populära tv-personligheternas nya hem. Men sedan flytten har det varit märkligt tyst från paret.

Doktor Mikaels nya jobb

Doktor Mikael har tidigare varit duktig på att informera sina följare vad som händer i hans liv men under den senaste tiden har hans sociala medier-konton ekat tomma. Istället har följarna fått nöja sig med att se den omtyckta läkaren i Nyhetsmorgon där han är en regelbundet återkommande gäst.

Men nu jublar återigen doktor Mikaels följare efter en ny uppdatering. Efter att han meddelat nyheten att han slutar som praktiserande läkare berättar han i ett inlägg på Instagram att han inlett ett nytt spännande samarbete för att ta vården i Sverige till nya höjder.

Annons

– Vården går på knäna, vi behöver verkligen vara så effektiva vi bara kan. Det bästa vi kan göra nu är att vara så effektiva vi kan och ge rätt vård till rätt. Tillsammans med Vården.se lanserar jag nu första avsnittet av Utforska vården med doktor Mikael. Vi diskuterar och förklarar det du behöver veta som medborgare kring vad du har rätt till och vad du kan förvänta dig av vården, säger Mikael i en video hemma från nya huset.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna är taggade på doktor Mikael Sandströms nya projekt.

Du behövs!”, skriver en person.

”Bra initiativ!”, hälsar en annan.

FOTO: Instagram/TT

Annons