Ullared-Maritta Söderströms framtidsbesked med systern Gunnel i tv-rutan

Maritta Söderström, Gunnel Söderström

Systrarna Gunnel och Maritta Söderström är några välkända ansikten i tv-serien Ullared. Men nu har det gått ett tag sedan de syntes till i tv-rutan, så nu kommer Maritta med ett besked om framtiden för systrarna.
– Möjligtvis, säger hon till Hänt.
Sprickan mellan Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson – berättar om verkliga relationen
Slå på ljud

Maritta Söderström och Gunnel är systrarna som tillsammans har gjort supersuccé i programmet Ullared. Med deras starka personligheter och hårda jargong har de tagit svenska folket med storm, och när systrarna är i farten vet man aldrig vad som kan hända.

Faktum är att det är tack vare den hårda jargongen som de castades till tv-serien. Då stod de först i kön och väntade på att Ullared skulle öppna och de tjafsade om vad de skulle lämna tillbaka och vad de skulle behålla. De har nämligen en taktik som går ut på att köpa massa saker och så kommer man tillbaka dagen efter och lämnar tillbaka en del. Då kan det även ha kommit in lite nytt så då kan man passa på att köpa det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så castades Gunnel och Maritta till Ullared

Men mitt i allt bråk och tjafs så kom plötsligt en i produktionen fram till dem och frågade om de kunde tänka sig att bli Ullareds-kändisar.

– Gunnel och hennes tvillingsyrra stod och tjafsade i kön, precis som tvillingar gör. Så kom Fredrik ut och frågade om vi ville vara med i tv, säger Maritta till Hänt.

Gunnel och Maritta har blivit kända som Ullareds-profiler. Men trots det menar nu Maritta att det är hon som är stjärnan i det hela och att Gunnel bara hakar på.

– När de har spelat in har inte Gunnel varit med. Hon kanske var på sidan om nånstans, skämtar Maritta.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Marittas ord om systrarnas framtid i programmet

Under våren sänds den tolfte säsongen av den populära tv-serien. Men Gunnel och Maritta syns inte till, och då är ju den stora frågan: kommer systrarna vara med igen? Nu kommer Maritta med ett besked om framtiden.

– Ah Gunnel kommer inte med vet du. Hon är för dålig för det skulle jag tro. Jag vet inte, men till 90 % tror jag inte hon kommer med, säger Maritta.

Gunnel har haft en tuff tid bakom sig och nu kämpar hon mot cancern som spridit sig. Trots att hon nu genomfört flera operationer är hon fortfarande trött och låg, vilket gör det svårt att ta sig iväg till Ullared.

– Hon orkar nog inte vet du, och blir det fler bakslag från läkarna så säckar hon nog ihop, säger hon.

Ullared

Gunnel och Maritta har haft väldigt kul ihop

Foto: Discovery+

Marittas besked om framtiden i tv-serien Ullared

Däremot är det inte helt omöjligt att det blir en tripp till Ullared snart om Gunnel kommer på bättringsvägen. För nu berättar Maritta att Gunnel kanske får åka om hon kan fixa en husbil och en rullstol.

– Jag tror inte hon får för gubben, möjligtvis om vi har tillgång till en husbil. Men jag har inte ekonomin så att jag kan hyra upp nån för det är så jävla dyrt, konstaterar Gunnel.

Problematiken om husbilen är alltså det som verkar sätta käppar i hjulet för de trogna Ullareds-stammisarna. Men går det att lösa så tror Maritta att de kommer få bästa möjliga service om de väl kommer fram.

– Men de kan väl då komma ut med en rullstol, de borde ju då ställa opp om man skulle fråga. Eftersom vi är så populära, konstaterar Maritta.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

LÄS OCKSÅ: Ullared-Maritta i ekonomisk kris – tvingas leva på filmjölk

LÄS OCKSÅ: Ullared-Marritas förlovningsplaner med Lasse

FRÅN FÖRSTASIDAN