LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Elena Belles fina ord – ett år efter maken Michael Theannes död

02 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Hollywoodfrun Elena Belle och dottern Luna har en tid av djup sorg bakom sig.
På årsdagen av Michael Theannes död tackar nu Elena maken för den tid de fick tillsammans.
”Idag var det ett år sedan himlen öppnade dörren för en vacker ängel”.
Annons
Elena Belle talar ut om framtiden efter makens dödBrand logo
Elena Belle talar ut om framtiden efter makens död

Det var ett år sedan som den fruktansvärda nyheten att den Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne avlidit vid bara 45 års ålder. Maken var ute på en promenad med parets hundar då han plötsligt ramlade ihop och dog av något som senare visade sig vara ett oupptäckt hjärtfel.

Sedan makens bortgång har Elena Belle flera gånger delat med sig av saknaden för henne och dottern Luna, 3, som maken lämnat efter sig.

I en intervju med Hänt berättade Elena att hennes sorg många gånger varit övermäktig och att hon tagit professionell hjälp av psykologer för att bearbeta tragedin. Trots det menar Hollywoodfrun att hennes fokus hela tiden legat på dottern Luna och deras framtid tillsammans utan pappa.

– Jag mår bra. Har bearbetat allt väldigt bra med professionell hjälp och mycket kärlek från familj och vänner och så klart från lilla Luna hon är den som får mig att känna mig bäst, sa Elena Belle till Hänt då.

Annons

Tvingades till flytt mitt i pandemin

Mitt i sorgen har Elena fått ytterligare en motgång då coronapandemin slog till. Längtan efter familjen och vännerna hemma i Sverige har varit enorm och området där Elena och dottern bor har under flera perioder stängts ner helt.

Som tur är lyckades Elena dock sälja huset där hon och maken bodde för att istället flytta till en lägenhet som ligger mer centralt i L.A. Flytten var viktig för Elena som tyckte att det var obehagligt att bo kvar i det hus där paret en gång levt tillsammans.

”Jag har fått många frågor om varför jag måste flytta. Svaret är att jag inte måste göra det. Men jag är rädd att bo i ett stort hus ensam med en bebis. Jag föredrar att bo i en lägenhet som är övervakad 24/7”, skrev Elena Belle på Instagram då.

Fina orden till maken – ett år efter dödsfallet

I veckan var det ett år sedan Michal Theanne dog – en jobbig dag för både Elena och dottern Luna. På Instagram skickar nu Elena Belle flera hyllningar till sin make och tackar honom för den tid de fick tillsammans:

”Idag var det ett år sedan himlen öppnade dörren för en vacker ängel. Jag vet att du vakar över oss nu, speciellt över lilla Luna som var din ögonsten. Tack för alla vackra minnen du gav oss, tack för att du alltid gjorde allt du kunde för oss och tack för att du varit en så stor del av så många människors liv.”, skriver Elena Belle i en Instagram-story innan hon avslutar:

"Du kommer att vara älskad och saknad för alltid.”

FOTO: TT/Instagram

Annons