Elena Belle akut till sjukhus efter otäcka olyckan i skidbacken

Elena Belle

Hollywoodfrun Elena Belle har haft ett år som ingen människa borde behöva genomgå.
Nu drabbas hon återigen av en olycka.

”Jag ramlade riktigt illa i väldigt hög hastighet”, skriver TV3-profilen på Instagram.

Elena Belle, 35, har ett år av både stor sorg och kärlek bakom sig. Det var i mars i fjol som hennes make Michael Theanne, 45, kollapsade under en promenad med parets hundar – och dog. Sedan dess har Elena Belle flera gånger delat med sig om sorgen efter sin make för både henne själv och dottern Luna, som då var 2 år.

”Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skrev Elena Belle på sin Instagram kort efter makens bortgång.

LÄS MER: Arne Hegerfors nära dö – gripande orden

Efter en obduktion visade det sig att Michael dött av en hjärtattack till följd av ett dolt hjärtfel. Kort efter den fruktansvärda händelsen valde Elena tillsammans med dottern att lämna villan i Hollywood som paret bott i och flyttade istället in i en lägenhet mer centralt i Los Angeles.

Elena Belles ord efter tuffa tiden

Tio månader efter makens död berättade Elena Belle för Hänt om den tuffa perioden.

– Jag mår bra. Har bearbetat allt väldigt bra med professionell hjälp och mycket kärlek från familj och vänner och så klart från lilla Luna hon är den som får mig att känna mig bäst, sa Elena då.

Även pandemin har slagit hårt mot Elena, vars familj bor kvar i Sverige. Att inte kunna resa för att träffa sina föräldrar är något som Elena sörjt mycket då de var ett stort stöd efter makens bortgång.

Trots det menar Elena att hon och dottern idag mår relativt bra. De försöker umgås så mycket de kan med vänner och göra saker som får dem att må bra. Dessutom tror Elena att tragedin har bundit henne och dottern närmre varandra.

Obehagliga olyckan

Men nu har Elena Belle råkat ut för ännu en motgång. Under en skidresa råkade hon hamna i en alldeles för avancerad backe och föll handlöst i hög fart. Olyckan resulterade i att hon skadade knät och på Instagram story visar hon upp att smärtan tvingade henne till en magnetröntgen.

”Någonting hände med mitt knä och jag kan inte gå på det. Låt oss hoppas att återhämtningen inte är så lång”, skriver hon och fortsätter:

”Jag råkade hamna i fel backe och ramlade riktigt illa i väldigt hög hastighet”.

Vi på Hänt hoppas verkligen att Elena Belle snart är på benen igen, krya på dig Elena!

LÄS OCKSÅ: Elena Belle om tuffa tiden under pandemin – beslutet med dottern Luna

LÄS OCKSÅ: Elena Belle om kärlekslivet – efter maken Michaels Theannes död

FOTO: TT/Instagram