LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död

02 mar, 2020 
Malin Ljung
Elena Belle och Michael Theanne
Den svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne har plötsligt avlidit. Han ska ha kollapsat under en promenad med hunden när parets hem i Los Angeles.
Annons
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne dödBrand logo
Svenska Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theanne död

Den svenska Hollywoodfrun Elena Belles, 34, make Michael Theanne har avlidit, bara 45 år gammal.

Natten till måndag rapporterade amerikanska sajten Billboard att den kända musikproducenten ska ha kollapsat i lördags i samband med att han var ute och promenerade med hunden nära hemmet i Los Angeles. Michael Theannes liv ska inte ha gått att rädda.

– Michael otroligt varma, kärleksfulla och generösa ande påverkade alla runt honom. Vi vet att många av er kommer att vara med oss när vi fortsätter bära Michael i våra hjärtan i all framtid. För närvarande ber vi att få bearbeta den här fruktansvärda och plötsliga förlusten privat, skriver Michael Theannes familj i ett uttalande.

Elena Belle om sorgen efter makens död

Michael Theanne och Elena Belle träffades 2015 på spanska Ibiza och gifte sig under sagolika förhållanden på paradisön Bora Bora året därpå. Nio månader senare blev de föräldrar till dottern Luna Belle.

Annons

På sin Instagram skriver Elena Belle om sorgen efter makens plötsliga död.

Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig”, skriver hon.

Okänd orsak till kollapsen

Vad som orsakat kollapsen är oklart, men kroppen ska nu obduceras för att fastställa dödsorsaken.

Michael Theanne har arbetat med stora artister över hela världen. Bland annat har han varit manager för Steve Aoki, Cheat Codes and den amerikanska DJ:n Deorro.

2016 blev Michael nominerad till en Grammy för hans arbete med en dokumentär om Steve Aoki, I’ll Sleep When I’m Dead.

Annons

DJ:n Deorro har gjort en inlägg på Instagram där han hyllar sin vän och kollega.

“Den här mannen kunde flytta berg för mig, under nästan ett årtionde gjorde den här mannen den största skillnad i mitt liv. Tack för allt, tack för att du var min manager, min bror, tack för att du trodde på mig och allt vi ville göra“, skriver Deorro på Instagram.

Även artisten Hektor Mass har gjort ett inlägg på Instagram där han skriver om sin sorg.

Jag kommer aldrig glömma dig broder. Tack för att du litade på mig och hjälpte mig så mycket! Jag kommer att sakna dig”, skriver han.

FOTO: TT, Instagram

Annons