Elena Belles nya hälsobesked efter otäcka olyckan i skidbacken

Elena Belle

Hollywoodfrun Elena Belle har varit och åkt skidor i Mammoth, i Kalifornien.
Men plötsligt var olyckan framme och hon råkade skada knäet.
Nu kommer dock läkaren med ett glädjebesked.
”Kan inte förstå”, skriver Elena.

Det har gått lite mer än ett år sedan Hollywoodfrun Elena Belles, 35, make Michael Theanne avled vid 45 års ålder. Den ofattbara händelsen skedde under en promenad med parets hundar. Länge var dödsorsaken okänd men efter en obduktion visade det sig att Michael lidit av ett dolt hjärtfel.

LÄS MER: A walk with a dog: Pelle Hansson Edh

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle till Expressen då.

Sedan dess har Elena och parets dotter Luna, 3, försökt gå vidare så gott de bara kunnat. Bland annat har de flyttat till en lägenhet, för att inte påminnas om Michael i hemmet. Lägenheten ska också ligga i Los Angeles och vara utrustad med stora säkerhetsåtgärder.

Stora sorgen efter Michael Theannes död

Sedan makens bortgång har Elena Belle flera gånger delat med sig av saknaden för henne och Luna, som Michael lämnat efter sig.

Förra veckan var det prick ett år sedan Michael somnade in, och på årsdagen valde Elena att hylla honom. I ett inlägg på Insta-story tackade hon honom för den tiden de fick tillsammans.

”Idag var det ett år sedan himlen öppnade dörren för en vacker ängel. Jag vet att du vakar över oss nu, speciellt över lilla Luna som var din ögonsten. Tack för alla vackra minnen du gav oss, tack för att du alltid gjorde allt du kunde för oss och tack för att du varit en så stor del av så många människors liv.”, skrev hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Otäcka olyckan i skidbacken

Trots att livet är oerhört tufft och orättvist ibland så är det viktigt att komma på andra tankar. Kanske var det därför som Elena kort efter årsdagen valde att åka på en skidsemester i Mammoth, i östra Kalifornien. Men där var olyckan framme, då hon råkade skada sig i skidbacken.

Nu har hon fått uppsöka läkarvård, och trots den otäcka skadan så ser nu prognosen för framtiden bra ut.

”Efter en total kollaps i morse trodde jag att jag skulle bli sängliggande i en lång tid framöver. Men doktorn fick mig att kunna gå efter första besöket”, skriver hon.

Elena förklarar också att de goda nyheterna har minst sagt gett henne nytt hopp, och kryckorna är snart ett minne blott.

”Du gav mig verkligen hopp! Längtar jättemycket efter att om två månader kunna gå runt i klackar igen. Kan inte förstå att jag inte kommer gå på kryckor längre, om redan några få dagar,” skriver hon på hennes Insta-story.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Elena Belles svar på barnfrågan efter maken Michael Theannes död

LÄS OCKSÅ: Elena Belles starka ord till avlidne maken – på speciella dagen

Senaste nytt