Elena Belles svar på barnfrågan efter maken Michael Theannes död

I veckan var det ett år sedan Hollywoodfrun Elena Belles make Michael Theannes tragiska död.
Nu berättar hon om barnplanerna för framtiden.
Slå på ljud

Det har gått ett år sedan Hollywoodfrun Elena Belles, 35, make Michael Theanne avled vid 45 års ålder under en promenad med parets hundar. Länge var dödsorsaken okänd men efter en obduktion visade det sig att Michael lidit av ett dolt hjärtfel.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle till Expressen då.

Efter sig lämnade Michael även parets gemensamma dotter Luna, 3. Under året har Elena flera gånger delat med sig av sina tankar kring hur framtiden kommer att se ut för Luna och hur hon kommer att minnas sin pappa. På sin Instagram har Hollywoodfrun berättat att Luna ofta frågar efter Michael och när familjen återigen kommer att vara samlad.

”Jag berättar för henne att han finns i hennes hjärta och är med henne hela tiden”, har Elena berättat att hon brukar besvara dotterns hjärtskärande fråga.

Stora sorgen

Samtidigt som Elena Belle har tvingats vara stark för sin dotters skull har hon även varit tvungen att bearbeta sin egen sorg efter att ha förlorat sin stora kärlek. I en intervju med Hänt har hon berättat att hon hittat mycket stöd i sin familj men att hon även tagit hjälp av psykologer för att komma igenom smärtan.

En viktig del i sorgeprocessen var att flytta från det hus som Elena och Michael bodde i tillsammans. Istället bor hon nu tillsammans med dottern i en lägenhet i centrala L.A.

LÄS MER: Filips plötsliga barnbesked med Peg Parnevik

”Jag har fått många frågor om varför jag måste flytta. Svaret är att jag inte måste göra det. Men jag är rädd att bo i ett stort hus ensam med en bebis. Jag föredrar att bo i en lägenhet som är övervakad 24/7”, skrev Elena Belle på sin Instagram inför flytten förra året.

Elena Belles svar på barnfrågan

Sedan dess har både Elena Belles och dottern Lunas liv faktiskt gått vidare. Trots att Elena Belle ofta gör uppdateringar på sin Instagram om hur saknad och älskad Michael är har de tillsammans byggt upp ett hem fyllt av kärlek.

När Hänt pratade med Elena i slutet av månaden fick hon även frågan kring hur hon ser på sitt kärleksliv och om hon kan se sig själv dela sin och Lunas vardag med någon i framtiden.

– Man vet aldrig, detta är inget man planerar. Livet har många överraskningar, svarade Elena Belle då.

Under en frågestund på Instagram har nu fått frågan om hon vill ha fler barn varpå Hollywoodfrun svarar:

”Fokuserar just nu på Luna, jag är helt ok med att bara ha ett barn”.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz om pojkvännen Seán Cannings relation till sonen Arnold

LÄS OCKSÅ: Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död

FOTO: TT/Instagram

SENASTE NYTT!