Elena Belles ord till dottern Luna efter makens bortgång

Elena Belle

Elena Belle befinner sig just nu i sin avlidne makes hemstad London.
Nu berättar hon för sina följare om resan tillsammans med dottern Luna.
– Vi ska göra det fint, skriver TV3-profilen.

Tv-profilen Elena Belle, 35, är främst känd för sin medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar. I denna har tittarna fått en inblick i hennes vardag tillsammans med i Los Angeles, USA.

I mars tog Elena och dottern Luna Belle Theannes, 2, liv en tragisk vändning. När hollywoodfruns make, Michael Theanne, var ute på en promenad föll han plötsligt ihop. Michaels liv gick inte att rädda. En obduktionsrapport visade att han drabbats av en massiv hjärtattack och Michael blev endast 45 år gammal.

Sedan makens hastiga bortgång har Elena Belle gjort en rad förändringar i sitt liv. Hon har tillsammans med dottern Luna flyttat till en lägenhet då hon inte längre trivdes i den villa familjen tidigare bodde i.

Dottern Lunas hjärtskärande fråga

Att prata med sin dotter om Michaels bortgång har varit tufft för Elena. På Instagram har hon tidigare förklarat hur hon har hanterar denna situation.

Hon saknar honom och frågar mycket efter honom mycket, det krossar verkligen mitt hjärta. Men jag tror att hon är okej, hon är en modig och stark liten flicka”.

Elena Belle brukar berätta för Luna att familjen en dag kommer att träffas igen i himlen.

”Jag berättar för henne att han finns i hennes hjärta och är med henne hela tiden”, har hon tidigare skrivit på Instagram.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Elena Belle om makens grav

Michael Theanne var från Storbritannien och är därför begraven i London. I veckan reste Elena och Luna dit för att besöka platsen, vilket Elena fick förklara för sin dotter på ett pedagogiskt sätt.

”Vi sa till Luna att det var en speciell trädgård”, skriver hon på Instagram intill en bild på graven.

Hon berättar även för sina följare att det kommer att ta ett tag innan allting är färdigställt.

”Vi ska göra det fint runt graven men de sa att vi måste vänta 18 månader eftersom den kan sjunka annars. Så det är en liten trädgård vid graven just nu”.

FOTO: TV3, Instagram