LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”

13 okt, 2020 
Anna Anka och Elena Belle
Elena Belle har avslöjat att hon inte hörde ett ord från Anna Anka efter sin makes död.
Nu väljer Anna att dela ett öppet brev till Elena.
Smärta är inte nödvändigt för att komma ihåg någon”, skriver Anna.
Annons
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”Brand logo
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”

Hollywoodfruarna Anna Anka, 49, och Elena Belle, 35, hade sina duster då de medverkade i TV3:s serie Svenska Hollywoodfruar. Duon visade sig nämligen inte komma helt överens under inspelningarna.

Elena Belles avslöjande om relationen idag

Nyligen fick Elena Belle en fråga på sin Instagram som avslöjade att relationen än idag är obefintlig. Elena förlorade i våras sin make Michael Theanne efter att han drabbats av en massiv hjärtattack. Det följaren härom dagen undrade var om Anna Anka hade hört av sig och beklagat sorgen. Detta då både vänner, familj, följare och andra Hollywoodfruar tidigare skickat sina kondoleanser i offentligheten.

Elena berättade då att Anna inte hade hört av sig.

”Nej det har hon inte gjort. Inget som förväntades heller. Tror inte den människan har några känslor över huvudtaget”, skriver Elena i ett svar.

Anna Ankas öppna brev till Elena

Nu väljer Anna i ett öppet brev till Elena att berätta om sin syn på relationen samt bemöta.

Annons

”Att uppleva en lång tids sorg är inte bara ohälsosamt och oproduktivt individuellt och socialt, utan onödigt. Problemet med sorg och förlust är att det betyder att du känner dig åtskild från de saker / människor som du älskade och förlorade, vilket accentuerar smärtan”, skriver Anna och fortsätter:

”Smärta är inte nödvändigt för att komma ihåg någon. Döden är en transformation, och den är en naturlig och nödvändig del av livet. Förhållanden är våra största lärdom, och skillnader är också lärande och växande möjligheter.”

”I min livsstilscoaching använder jag en sorgteknik och får människor att övervinna dessa känslor (såvida de inte är beroende av smärta och lidande och uppfattar att de får fler fördelar av det). Jag eliminera känslorna av förlust och sorg genom att balansera människors uppfattningar. Jag skulle gärna hjälpa dig.”

Anna avslutar sedan brevet med ett förslag till Elena.

”Det är upp till oss. Ingen med rätt sinne vill se att deras nära och kära lider efter att de passerat. Det är dags att vi begraver krigsyxan och låta oss återställa vår vänskap. Jag är här för dig!”

Anna Ankas brev
Annons