Anna Ankas stora familjelycka med maken David Jonsson

Anna Anka

Anna Anka och David Jonsson gifte sig i hemlighet för ett år sedan.
Nu visar Anka upp kärlekslyckan med maken och berättar hur lyckligt lottad hon är.
”Varje dag kommer jag på mig själv hur tacksam jag är för att du är min make”, skriver hon på Instagram.

Hollywoodfrun Anna Anka, 48, hittade för fyra år sedan kärleken i David Jonsson, 28. Paret fann varandra snabbt efter att ha träffats genom gemensamma vänner.

– David är en otrolig man, som är full med kärlek. Vi har en väldigt fin respekt för varandra och den andres värderingar. Finns den balansen har man en harmonisk relation. Det tog mig 46 år att lära mig det, har Anna Anka sagt till Expressen.

Förra året gifte sig paret vilket Anka berättade om i podcasten Power couples.  Hon sa då att paret inte haft någon bröllopsceremoni ännu.

– Lagligt sett så är vi gifta, men vi har inte haft själva bröllopet. Men det kommer, sa hon i februari.

– Vi är i processen att David ska kunna stanna i USA, få sina papper och jobba här och stanna för alltid, så det är den processen som gör att vi inte kan ha ceremonin. När det har hänt får han lämna USA, men just nu får han inte det.

Anna Anka har varit gift två gånger innan David. Hennes första äktenskap var med Lou Yeager, vilket höll en månad. Anka bar dock hans efternamn fram tills giftermålet med låtskrivaren Paul Anka år 2008, som hon var gift med i två år.

Ärliga orden om relationen

Anka har i en intervju med Dagbladet varit väldigt öppen kring sitt och makens privatliv. I intervjun berättar hon hur ofta de har sex.

– Hela tiden. Jag förstår inte hur man kan gå och lägga sig med en sån här kille och sen inte vilja ha sex. Han har ju själv sagt att han inte kommer kunna träffa någon annan tjej efter mig – eftersom det inte är någon som skulle kunna ligga lika mycket som jag gör. Det är dåligt för spermierna att inte få komma varje dag. Det blir ju giftigt. Det måste ju ut, sa Anka i intervjun.

Firar ett år med David Jonsson

Nu skriver Anka om kärlekslyckan med Jonsson på sin Instagram.

”Firar ett års jubileum. Vårat bomullsbröllop. Varje dag kommer jag på mig hur tacksam jag är för att du är min make. Så stilig och smart. Du har gjort mitt liv perfekt och fint”, skriver hon intill en bild på paret och fortsätter sedan:

”Min runda diamantring är en symbol av vår kärlek, som aldrig kommer att ta slut. Jag kommer alltid älska dig med varje andetag jag tar tills jag dör. Jag är välsignad som får ha dig som min make. Du är mitt allt”.

Foto: Olle Sporrong/ TT