Elena Belle öppnar upp om svåra kampen efter dödsfallet

Elena Belle

Elena Belle förlorade plötsligt sin make Michael Theanne tidigare i år.
Nu öppnar Hollywoodfrun upp om de tunga månaderna som varit.
– Han lämnade ett stort tomrum, säger hon till Aftonbladet.

Hollywoodfrun Elena Belle, 34, förlorade sin make Michael Theanne i mars. Den kända musikproducenten avled plötsligt – bara 45 år gammal, då han kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med hunden nära hemmet i Los Angeles.

Elena har under de senaste månaderna uppdaterat öppenhjärtligt om sorgen efter makens död. Hon gick även ut med den dödsorsak som hade framkommit efter obduktionen. Det visade sig att Michael dog av en massiv hjärtattack till följd av kranskärlssjukdom.

Framtidsplanerna efter sorgen

Tillsammans med dottern Luna Theanne, 2, har Elena nu flyttat ifrån hemmet som tidigare var parets gemensamma. Hollywoodfrun har förklarat att hon inte klarade av att bo kvar i villan på grund av alla minnen de skapat tillsammans och det faktum att hon inte kände sig trygg i det stora huset helt själv med dottern. Istället ville hon bosätta sig i en lägenhet med övervakning dygnet runt, för att känna sig bekväm.

Inför framtiden har Elena och Luna inte mycket planerat. De befinner sig fortfarande i en tid där sorgen är så pass stor att framtiden är svår att fokusera på. I en ny intervju med Aftonbladet berättar Elena om hur livet för dem ser ut i nuläget.

– Just nu måste vi bara få läka och vara. Framtiden vet jag inte. Jag tror att vi stannar kvar i LA. Vi kommer att åka fram och tillbaka till Europa ganska mycket till och från familj, säger Elena Belle till tidningen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Jag saknar honom varje dag”

Även om Elena kämpar vidare framåt för sin och dotterns skull så är varje dag fortsatt en kamp – då saknaden efter maken är stor.

– Jag saknar honom varje dag, han lämnade ett stort tomrum. Han hade en stor personlighet så det märks verkligen att han fattas. Hans skratt var så smittsamt och han gillade att driva med allt och alla.

FOTO: TV3/Instagram