LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mia Parneviks kärleksord till Jesper Parnevik

27 apr, 2021 
Mia Parnevik och Jesper Parnevik
Det har hänt mycket för Mia Parnevik och Jesper Parnevik på senaste tiden. De har nyligen sålt lyxvillan i Florida och dessutom har de hunnit bli mormor och morfar för andra gången för bara några månader sedan. Nu väljer Mia att kärlekshylla Jesper inför alla.
”Blir kär i dig på nytt”, skriver hon.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket för ett par år sedan då de hade sin egna reality-program Parneviks på TV3. Där kunde vi följa golfproffset och pappan Jesper Parnevik, 56, tillsammans med frun Mia Parnevik, 53 och deras lyxiga liv i Florida.

Mia och Jesper har varit gifta i över tjugo år och i det egna programmet bjöd de in olika gäster till lyxvillan i Florida för att umgås. Tillsammans har makarna även barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20.

Efter programmet hade sin sista säsong har vi kunnat följa familjen på sociala medier, och vi har bland annat kunnat se Mia Parnevik på röda mattan, Penny Parnevik tävla i Let's dance och Peg Parnevik på scenen som artist.

Parneviks hus i Florida är sålt – dit flyttar makarna nu

Jesper och Mia Parnevik har länge pratat om att sälja lyxhuset och nu är alltså Casa Mia sålt! I döttrarna Peg och Pennys podd Pillowtalk berättade de om det stora beslutet att föräldrarna har sålt huset.

Annons

– Vi kan väl säga att mamma och pappa precis sålt huset, till en småbarnsfamilj, skitkul!, sa dottern Peg då.

Peg och Penny avslöjade även att föräldrarna har börjat spåna på var de ska bo. Så nu är frågan...blir de kvar i Florida eller kommer det kanske att bli Sverige denna gång? Det är inget varken Mia eller Jesper gått ut med, men eftersom barnen är bosatta i Sverige så lutar det säkerligen åt att Mia och Jesper även de bosätter sig i Sverige på heltid.

Mia drog dessutom en liten lögn för Jesper gällande ett nytt bostadsköp. Den första april passade hon nämligen på att lura maken att hon redan hade köpt en bostad. På Instagram kunde vi se Mia lura maken Jesper rejält! Men än så länge vet vi inte vart paret kommer flytta!

Mia Parneviks hyllande kärleksord till Jesper – ”Blir kär i dig på nytt”

Mia och Jesper är även mormor och morfar, dottern Penny Parnevik har nämligen två barn, Atticus och nyfödda Pebble, döpt efter moster Philippa Parnevik. Barnen har hon tillsammans med maken och tidigare hockeyproffset Douglas Murray, 41.

Annons

Och att bli morfar och mormor har fått Mia att bli kär på nytt! Vilket hon dessutom skriver på Instagram, där hon kärlekshyllar maken Jesper inför alla.

”Älskar denna bild på er @jesperparnevik & Atticus. Blir kär i dig på nytt när jag ser dig med våra barnbarn.”

FOTO: Karin Törnblom/TT // Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Annons